fb-head-tag-img
case-cover-image

A.P. Møller Fonden

Vores arbejde med A.P. Møller Fonden handlede om at flytte deres hjemmeside fra den forældede version på Umbraco 7 til Wordpress som var en mere tidssvarende løsning. Du kan læse mere om vores arbejde og proces her.
case-cover-image

Applaus.nu

Selvom Applaus.nu havde en passion for at fremme kulturel udvikling i Danmark siden 2018, manglede deres hjemmeside den nødvendige opdatering. Vi trådte til og gennemførte en omfattende redesignproces. Læs mere om det her.
case-cover-image

Den Musiske Helhedsskole

Den Musiske Helhedsskole (DMHS) skaber et miljø for psykosociale – og indlæringsmæssige vanskeligheder hvor de kan rummes. De havde derfor brug for en hjemmeside som kan vise deres værdier og mission, for potentielle elever som kan gavn fra deres skolegang. Læs mere her om hvordan vi designede og udviklede en hjemmeside for dem.
case-cover-image

Ferrosan Medical Devices (FeMD)

Ferrosan Medical Devices (FeMD) kontaktede os for at hjælpe dem udvikle en ny hjemmeside som skulle fungere som et moderne visitkort. Hvordan laver man det til en hjemmeside? Læs mere om det her.
case-cover-image

Naturbutikken (Dansk Ornitologisk Forening)

Vi har opbygget en ny UX og design til Naturbutikkens webshop for at forbedre og optimere købsoplevelsen. Derudover har vi også oprettet en webshop baseret på den UX og design, vores team havde foreslået. Vi har også hjulpet dem med integrationen af deres webshop og Microsoft Dynamics Business Central (de brugte tidligere Navision). Endelig hoster, vedligeholder, opdaterer, sikrer og yder vi support på alt det, vi har opbygget.
case-cover-image

Villy Jensen

Hvordan integrerer man en ny webshop til en virksomheds interne systemer? Læs vores case med Villy Jensen for at få svaret.
case-cover-image

BWSC

Vores samarbejde med BWSC ført til en ny visuelle appellerende og brugervenlig hjemmeside for BWSC. Læs mere om processen her!
case-cover-image

Vestas

Vi har samarbejdet med Vestas for at forbedre deres karriereside. Vores fokus blev lagt på den visuelle udtryk af siden samtidig med at den skulle være sammenhængende med resten af Vestas hjemmeside.
case-cover-image

Go Autonomous

Vi har i samarbejde med Go Autonomous, skabt en ny hjemmeside der ville repræsentere deres identitet og vise deres innovative AI-drevet platform.
case-cover-image

Greenland Travel

Vi har udviklet en hjemmeside med forbedret design og brugeroplevelse samt en systemintegration mellem bl.a. Microsoft Dynamics AX, WordPress og resten af Greenland Travels systemer.
case-cover-image

Møn Moments

Nu kan du nemt surfe rundt i Møns oplevelsesunivers og købe alt fra lokal gin til booking af personligt guidede ture. Se Møn Moments løsningen her.
case-cover-image

AskovFonden

Med både en multisite løsning i WordPress og en MobilePay Subscription integration, har AskovFonden opnået en brugervenlig hjemmeside som gør det nemt for NGO'en at styre samtlige af deres individuelle hjemmesider for hver af deres sociale indsatser. Derudover har brugerne mulighed for at lave donationer hurtigt og bekvemmeligt.
case-cover-image

Clio.me

Clio.me havde brug for en opgradering af deres hjemmeside, så de kunne udvide til nye markeder. Projektet har bestået af at sætte et helt nyt CMS op til Clio.me i WordPress, bygge nye moduler og give mulighed for internationale versioner af hjemmesiden.
case-cover-image

At Work

At Work havde brug for en selvbetjeningsplatform til alle deres kunder. Projektets mål var at lave en sammenhængende og brugervenlig platform, hvor kunderne nemt kan få relevant information om deres uddannelse. Et mål, der blev opnået ved integrationer via KOEBT.
case-cover-image

Bella Center

Bella Center har med en integrationsløsning, fået samlet mange af deres systemer i en samlet platform, som både er forbedret og optimeret. Det har sikret at både lokale og internationale klienter hos Bella Centeret får en stærk brugerrejse, og at de interne arbejdsprocesser er blevet effektiviseret og er i mindre risiko for fejl.
case-cover-image

SKS Advokatfirma

SKS Advokater kontaktede Twentyfour for at få hjælp til at starte deres nye digitale rejse. Konkret havde de brug for en hjemmeside til at tiltrække klienter, en visuel identitet i tråd med det nye website design samt nye billeder og videoer til at vise deres klienter, hvem SKS Advokatfirma er.
case-cover-image

Montus Business Academy

Montus Business Academy har fået sig en ny hjemmeside, webshop og integreret system som gør det muligt at afholde fysiske og online kurser, arrangementer og undervisning. Vores løsning har sørget for en bedre brugeroplevelse og visuel identiet.
case-cover-image

Copydan

Copydan har fået nyt website, der overholder nuværende webstandarder og inkorporerer deres tre tidligere sites for at skabe en forenet digital oplevelse.
case-cover-image

HOFOR

Bedre brugervenlighed, øget levetid og maksimalt udbytte. HOFORs nye website overholder nu loven om tilgængelighed, WCAG 2.1.
case-cover-image

Højskolen Marielyst

Højskolen Marielyst har nu et forbedret, mere elegant og forsimplet bookingsystem, der gør det lettere at booke et kursus på deres hjemmeside
case-cover-image

Falcon.io

Falcon.io har takket være Twentyfour fået en super brugervenlig og kompleks hjemmeside med et moderne design og unikke SVG animationer der skaber en bedre brugeroplevelse.
case-cover-image

LOBPA

En ny hjemmeside, med et moderne og brugervenligt design for en bedre kundeoplevelse. Hjemmesiden fokuserer på en mere organiseret og intuitiv informationsstruktur.
case-cover-image

BUPL

Nyt brugervenligt, moderne og responsivt website der opbygger troværdighed og tillid. Det er nemt at håndtere af medarbejderne og endnu nemmere at navigere for brugerne.
case-cover-image

Centralforeningen for Stampersonel (CS)

Nyt professionelt website til Centralforeningen for Stampersonel (CS) med moderne design og layout, responsivt, sikkert for en bedre brugeroplevelse.
case-cover-image

ATP Ejendomme

Mindre rebranding af ATP ejendomme - en ny hjemmeside med et moderne og brugervenligt design. En hjemmeside med sikkerhed og kunderne i fokus.
case-cover-image

GreenMobility

Enkel og elegant ny hjemmeside + B2B-platform der understøtter GreenMobilitys fokus på den gode kundeoplevelse
case-cover-image

Nupo

Ny webshop og ERP integration. Nupo har øjnene rettet mod en enestående digital kundeoplevelse
case-cover-image

Amnesty International Danmark

Amnesty Internationals danske afdeling retter øjnene mod en enestående digital oplevelse for de besøgende. 1. fase er nu overstået, hvor 2. fase lige er begyndt
case-cover-image

Mond of Copenhagen

Ny webshop og systemintegration for Mond of Copenhagen. Twentyfour har udviklet en ny og unik integreret webshop og et specialbygget POS-system
case-cover-image

Twentyfour - Projekter i 2019

Året der gik, hvor vi har formået at hjælpe over 60 private virksomheder og offentlige instanser, med udvikling af websites, webshops, webapps og systemintegrationer.
case-cover-image

RedHavet kampagne

Twentyfour samarbejdede med Mensch for at RedHavet.Nu - et initiativ, der samler en række natur- og miljøorganisationer om en klar opfordring
case-cover-image

Patent- og Varemærkestyrelsen

Umbraco CMS og Newsletter Studio integration: Oplysningshjemmeside om kopivarer og piratkopiering for 12 myndigheder.
case-cover-image

Danmarks Nationalbank

Nyt website og systemintegration: Nationalbankens netværksgruppe automatiserer flere arbejdsprocesser.
case-cover-image

Løwener

Dynamics NAV og WooCommerce integration: Twentyfour brygger ny fuldt automatiseret webshop for Løwener.
case-cover-image

BLAST Pro Series

3.625.111 så og streamede The BLAST Pro Series alene på Twitch. Nu bygger Twentyfour et nyt responsivt website til den gigantiske CS:GO turnering!
case-cover-image

Hovedorganisationen af Officerer i Danmark

Sikkerhedsprotokollen er i højsædet, når ny online platform skabes for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark
case-cover-image

Rigsarkivet

Web app med UNI•Login integration: Twentyfour udvikler online stamtræs web app for Rigsarkivet.
case-cover-image

Rigshospitalet

Fokus på sikkerhed og professionel vedligeholdelse: Rigshospitalets' GivBlod skifter digitalt bureau. De vælger Twentyfour.
case-cover-image

Fagforeninger

Twentyfour hjælper fagforeninger i Danmark med at automatisere deres processer, så de kan arbejde mere effektivt og yde bedre service til deres medlemmer.
case-cover-image

Destination Bornholm

1,83 mia. i omsætning og 2000 jobs - Destination Bornholms nye kæmpe site og virksomhedsplatform lokker flere turister til Bornholm.
case-cover-image

DR Koncerthuset

Melodi Grand Prix, kammermusik og heavy metal. Twentyfour videreudvikler DR Koncerthusets nye site.
case-cover-image

Ny Carlsberg Glyptotek

Flere besøgende og stigning i salg i webshop - Ny online identitet skal skabe værdi for Ny Carlsberg Glyptotek.
case-cover-image

L'Oréal Redken

Mode møder kode L'Oréal Redken får bygget online brandingplatform af Twentyfour.
case-cover-image

Finansrådet Pengeuge

UNI•Login og Facebook integration: Finans Danmarks store succes 'Pengeuge' engagerer flere unge med ny quiz!
case-cover-image

Håndværker.dk

Responsiv løsning giver bedre brugeroplevelse for kunderne
case-cover-image

DONG Energy A/S

Bedre brugeroplevelse på tværs af platforme.
case-cover-image

Grøn Koncert

Avanceret administration af artistkommunikation og online markedsføring for Grøn Koncert
case-cover-image

Unity Technologies

Tæt samarbejde om bloguniverset for verdens største spiludviklingsmotor
case-cover-image

Twentyfour - Projekter i 2017

2017 var et meget spændende år for Twentyfour. Vi har fået lov til at udvikle enormt mange spændende projekter for vores kunder.
case-cover-image

Telia.dk

Telia havde brug for en kvalitetsbevidst leverandør til udvikling af det nye responsive website på Telia.dk. Twentyfour blev valgt til opgaven.
case-cover-image

Danske Vandværker

Mindre administration og færre fejl. Digitalisering af manuelle processer har gjort livet lettere for Danske Vandværker og deres 2.000 medlemmer.
case-cover-image

Samfundslitteratur

Twentyfour har implementeret Uni•Login på medieogkommunikationsleksikon.dk og hjulpet forlaget Samfundslitteratur med at give en vigtig del af målgruppen adgang til leksikonet.
case-cover-image

Lederne

Kampagnesite hjælper Lederne med at effektivisere deres leadhåndtering, og med en fast serviceaftale sikrer de, at der altid er høj oppetid og sikkerhed.
case-cover-image

Slagter Lund

Ny webshop og automatisk bogføring når flere kunder og skaber vækst hos historiske Slagter Lund.
case-cover-image

Limbo

Det var afgørende for teamet bag LIMBO, at der var et højt niveau af professionalisme og ekspertise i behandlingen af deres brand.
case-cover-image

Tårnet, Folketinget

Dette var en opgave med en særdeles ambitiøs tidsramme; nemlig blot en måned. Twentyfour tog udfordringen op og leverede et fuldt funktionelt WordPress site.
case-cover-image

Lotto, Danske Spil

At købe en lottokupon svarer til at købe en mulighed for at realisere en drøm. Facebook-appen skulle visualisere processen omkring dette.
case-cover-image

Modeblogprisen, Miinto

Udvikling af awardsite baseret på koncept af Miinto, Google, Eurowoman og MTV; Modeblogprisen. Projektet blev leveret som et færdigt WordPress site.
case-cover-image

Njord

Websites i én løsning – udviklet og implementeret på rekordtid. Njord Law har fået et kreativt og teknisk innovativt site i en konservativ branche.
case-cover-image

F&H of Scandinavia

F&H har erstattet et dyrt papirkatalog med en brugervenlig app til iPad. Det optimerer ressourcerne både for virksomheden selv og for kunderne.
case-cover-image

AlmenIndkøb

Almen Indkøb sikrer boligselskaber gode priser med en kompleks indkøbsportal. Med en stærk forståelse for forretningen har Twentyfour kodet fundamentet, så det løbende kan udvikles.
case-cover-image

Jøp, Ove & Myrthu

Jøp, Ove og Myrthu CPH valgte Twentyfour, fordi bureauet kom med den mest skræddersyede proces til den bedste pris. Resultatet er 5 tilfredse partnere.
case-cover-image

Voldgiftsinstituttet

Med en aftale om løbende support og vedligeholdelse af sit website har Voldgiftsinstituttet fået sikkerhed for, at sitet er opdateret og altid kører, som det skal.
case-cover-image

GA-Import A/S

Fra forældede papirkataloger til en altid opdateret webshop. GA-Import har banet vejen for vækst med en gennemtænkt integration af virksomhedens systemer.
case-cover-image

Dansk Psykiatrisk Selskab

Twentyfour har udviklet en moderne og responsive hjemmeside til det lægevidenskabelige selskab, Dansk Psykiatrisk Selskab. WordPress website med lækkert design.