fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Helt nyt brugervenligt websted med et moderne design og layout, der indeholder flere intuitive funktioner for medlemmerne - men også for personalet. Hjemmesiden fokuserer på sikkerhed i alle aspekter: Fra login-handling til underskrift af vigtige dokumenter og sikker overførsel af data

Centralforeningen for Stampersonel (CS) er den største forening for civilt og militært personel i forsvaret. Med over 9.000 medlemmer håndterer det sine medlemmers rettigheder i forskellige grene: Hæren, Luftvåbenet, Beredskabsstyrelsen osv.

Værdiforslaget er at opretholde medlemmernes faglige interesser, herunder lønninger og sociale aspekter, beskæftigelse, uddannelse og deres arbejdsmiljø. CS forsikrer, at betingelserne for de tidligere nævnte aspekter er i overensstemmelse med de aftaler, medlemmerne har med forsvaret.

CSs forretningsmål vedrører at få sine kunder de bedste vilkår og arbejdsvilkår. Foreningens formål er at bidrage og sikre, at forsvaret behandler sine medlemmer i overensstemmelser og hermed anerkende deres rettigheder og styrke samfundet.

Som en af ​​de bedste fagforeninger for militært personel, følte CS, at dets website skulle hæve sine kunders standarder. Websitet havde brug for et nyt design og layout, det havde brug for bedre sikkerhedsforanstaltninger, og det manglede også avanceret søgning, e-signaturfunktion og en side med fokus på pensioner. Samlet set var målet at have et website, der tilbyder en bedre brugeroplevelse. Fokus for det nye professionelle website er at imødekomme og etablere en fremtidssikker digital løsning på en mere dybtgående måde end deres tidligere hjemmeside.

Centralforeningen For Stampersonel henvendte sig derfor til Twentyfour og brugte vores hjælp til at opfylde sine forretningsmål gennem et nyt professionelt website og en underside baseret på pensionskasserne. Twentyfour vil forbinde de digitale platforme, som CS bruger, og skabe en brugervenlig løsning, der vil sikre, at CS fortsat vil være dansk militærpersons foretrukne fagforening.

Hovedopgaven var at bygge et nyt professionelt website med flere vigtige funktioner og med en bedre kundeoplevelse

Men også for at skabe en problemfri arbejdsgang for foreningens medarbejdere. Som en sekundær opgave blev der oprettet et undersite for pensionskasser med samme layout, design og samme funktioner som CS-websitet.

Projektet startede med et RSP (Requirement Specification Project), der består af en workshop med CS og Twentyfour. Workshoppen er et fysisk møde, og formålet er at få et overblik over alle sidetyper og deres individuelle funktioner samt deres design og benyttelse. RSP finder sted i begyndelsen af ​​processen, så Twentyfour kan arbejde effektivt, spare tid og reducere omkostninger. Det giver også Twentyfour bedre indsigt i projektet og sikrer, at løsningen er tilpasset foreningens værdier og visioner.

Den næste fase er anden workshop med Twentyfour og et ERP-agentur; en tredjepart, der leverer e-signatur og logistik til projektet. Formålet med mødet er at koordinere og diskutere API’erne (Application Programming Interface) og generelle forventninger.

Processen fortsætter med implementeringsfasen, som er kodnings delen af hjemmesiden og designprocessen af CMS’et (Content Management System). Det gøres på en effektiv måde, da alle udviklerne følger det samme RSP-dokument.

RSP indeholder også projektets mål, som var følgende:

 • Nyt og forbedret design og layout af hjemmesiden.
 • Avanceret søgefunktion.
 • Q&A side med selvbetjening (spørgsmål og svar)
 • Integration af CS ‘TR-håndbog (en’ ‘manual’ ‘med yderligere information om medlemmerne).
 • Kontaktside med chat, hvor du nu kan vedhæfte filer til dine beskeder.
 • Funktionalitet af sider til SoMe-deling.
 • Sikker login med NemID for medlemmer.
 • En side, der indeholder medlemsaftaler med CS.
 • E-signatur implementering af medlemmernes dokumenter.
 • Medlemmernes tilpasning i loginafsnittet.
 • CS Pension website med lignende layout.

 

Besøg Centralforeningen for Stampersonel her!

Backend af website
WordPress
DevOps værktøjer
Docker
Andre teknologier
Vedligeholdelse, SSL certifikater, Sikkerheds pakke, CMS, e-signatur, KOEBT, Avanceret søgning
Underside
CS Pensionsfond
Kode
114.258 linjer
Ansvarlige
Dominik, Babis

Projektet

Twentyfour valgte WordPress til at konstruere de to nye professionelle hjemmesider; CS hovedwebsite og CS PensionsFond. Da målet for dette projekt var at adressere foreningens medlemmer, var WordPress det oplagte valg på grund af dets brugervenlige layout, der gør det lettere for CS at tilføje og administrere indholdet på hjemmesiderne. Layoutet er simpelt, og designet er tiltalende, hvilket fører til en bedre brugeroplevelse.

Til e-signaturfunktionen samarbejdede Twentyfour med ERP Agency, så medlemmerne kan underskrive relevante dokumenter på CS ‘website. For at Twentyfour kunne opbygge integrationerne korrekt, undersøgte ERP Agency også nogle dataproblemer, såsom type data, der blev overført, sted for overførsel, synkronisering af data, opdaterede data og slettede data.

For at hjælpe foreningens medlemmer og dets personale med at finde emner hurtigt og intuitivt på hjemmesiderne blev søgefunktionen avanceret med autofuldførelse. Dette betyder, at funktionen er mere kompleks end søgefunktionen i WordPress, så brugerne kan søge i specifikke kategorier eller på tværs af kategorier. Dybest set er alt indholdet på hjemmesiderne nu søgbart. Den avancerede søgefunktion leveres også med forskellige forslag til automatisk udfyldning og giver brugerne mulighed for at søge med to skrivefejl i forespørgslen og stadig finde det, de leder efter.

Sikkerhed er et vigtigt aspekt for CS med hensyn til deres medlemmers data såvel som klassificerede dokumenter og privatliv. Disse udfordringer er dækket af et sikkert login med NemID for medlemmer, hvilket sikrer det højeste niveau af sikkerhed.

Resultatet

Twentyfour leverede to nye professionelle hjemmesider, så CS kan nå sine forretningsmål og beholde titlen som den foretrukne fagforening inden for det danske militærpersonale.

Integrationen af ​​alle de tidligere nævnte systemer vil ske gennem KOEBT; Twentyfours integrationsplatform. KOEBT leverer også følgende: løbende support, lav teknisk risiko, let at tilføje til nye integrationer i fremtiden og færre ukendte. Ved at bruge KOEBT sikrer CS nøjagtighed, minimale menneskelige fejl og reduktion af omkostninger.

Hjemmesiderne er responsive og tilpasset Chrome, Firefox, Edge og Safari, og de er responsive på mobile enheder med iOS-version +8.0 og Android +5.0. Det giver et ensartet udseende på tværs af enheder.

Andre standardfunktioner implementeret af Twentyfour inkluderer:

 • Standardopsætning af accept af cookiepolitik.
 • 404 sider (håndtering af forkert URL).
 • Favicon (ikonet, der repræsentere hjemmesiderne).
 • Grundlæggende dataindsamling via Google Analytics.

Med Twentyfours know-how og dedikerede team med ERP-agenturets partnerskab for e-signatur og med CS ‘support og vejledning var projektet vellykket.

left-column-image
right-column-image