fb-head-tag-img
two-column-image

Men vi har løsningen!

Hos Twentyfour har vi mere end 10 års erfaring med integrationer af komplekse systemer. En integration mellem digitale systemer er kort sagt en digital metode, hvor hver del af de digitale systemer, nye såvel som eksisterende, kan kommunikere med hinanden.

Med vores mange års erfaring og omfattende ekspertise med integration i forskellige brancher kan vi hjælpe dig – uanset hvilket system, eller systemer, du i øjeblikket har i din virksomhed.

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Fordele ved at integrere

three-column-icon

three-column-icon Minimer manuelle fejl

Ved at integrere data og systemer får du og dine medarbejdere et bedre overblik. Dette fører til færre fejl og mangler i de individuelle led, da den manuelle arbejdsbyrde reduceres.

three-column-icon

three-column-icon Automatisering

Ved at integrere og automatisere data, systemer og arbejdsprocesser, kan der skabes strømlinede workflows, så du undgår dobbeltarbejde.

three-column-icon

three-column-icon Nemmere skalering

Med data- og systemintegrationer kommer dine medarbejdere til at bruge mindre tid på administrative opgaver. Det giver de ansatte mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst for virksomheden – som jo i sidste ende er det, der giver den bedste kundeoplevelse og en øget omsætning.

 

three-column-icon

three-column-icon Øget produktivitet

Med data- og systemintegrationer skabes der en enklere og automatisk navigation mellem forretningssystemer og dataudveksling. Det vil medvirke til, at du og dine medarbejdere oplever øget produktivitet og effektivitet.

three-column-icon

three-column-icon Ingen bogføringsfejl

Med data- og systemintegrationer spares der op til 90% af tiden på bogføringsopgaver. Derudover vil en sådan integration sørge for, at din bogføring altså er så nøjagtig som muligt – og så slipper du for de manuelle bogføringsfejl, der tager tid at rette op på.

 

three-column-icon

three-column-icon Bedre analysering af data

Med data- og systemintegrationer får du mulighed for bedre at kunne håndtere og analysere dine data. Data er en vigtig faktor i langt de fleste virksomheder, og når det håndteres og analyseres optimalt, er det en direkte vej til en nemmere og mere effektiv hverdag.

Integrerer jeres virksomhed med KOEBT*

KOEBT* er en komplet teknisk integration mellem webshoppen og ERP systemet. Disse seks systemer er de systemer, vi oftest laver integrationløsninger til, men KOEBT* kan ligeledes håndtere adskillige andre systemer

Forretninger, der anvender integrationer

Vi har udviklet et hav af integrationer for en masse forretninger gennem årene. Derfor er vores kundekreds blevet både bred og stor. Der er dog tre grupper, vi har særlig god erfaring med at hjælpe!

three-column-icon

three-column-icon Grossister og e-købmænd

Vi har hjulpet flere grossister med at optimere og digitalisere deres salgsproces og derigennem spare ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at identificere de arbejdsgange, der tilfører mest værdi for virksomheden, og skære de væk, der tilfører minimal værdi.

Se bl.a. vores cases om Løwener og F&H of Scandinavia.

three-column-icon

three-column-icon Virksomheder, der bruger ERP-systemer

Ofte er ERP-systemet det hjerte, som andre systemer skal forbindes med, og denne integration af forretningskritiske systemer er Twentyfours speciale. Vi hjælper virksomheder, der bruger ERP-systemer med at sikre, at deres kunder får mest mulig værdi ud af ERP-systemet.

Se bl.a. vores case om Nupo.

three-column-icon

three-column-icon Store organisationer

Vores meget kvalificerede forretnings- og rådgiverteam, i kombination med vores stærke tekniske profil, har ført til stærke samarbejder med flere store organisationer og institutioner.

Se bare vores cases om bl.a. Destination BornholmBlast Pro Series og DR Koncerthuset.