fb-head-tag-img
two-column-image

Integration med dine SAP systemer

Hos Twentyfour udfører vi integration mellem dit website, webapp, webshop og alle SAP’s systemer. Om du og din virksomhed bruger SAP Business One, ByDesign, HANA eller et af de mange andre SAP systemer, så kan vi få dem til at tale sammen.
two-column-image

Hvorfor SAP integration?

SAP er utvivlsomt en af de tungeste på markedet, hvad angår enterprise ERP, Data og CRM systemer. Deres systemer bliver brugt af store virksomheder verden over. Faktisk er der flere end 335.000 kunder fordelt på 190 lande, der bruger SAP, hvoraf 80% af dem er mellem- eller store virksomheder.

Dog taler SAPs systemer ikke pr. automatik sammen med diverse webapps og webshops. Derfor sker flere dele af informationsudvekslingen manuelt, og det tager tid. Det er der, vores ekspertise inden for integration kommer ind i billedet.

two-column-image

Forretningsmæssig god idé

Vi udvikler nemlig websites og webshops fra bunden i dit foretrukne CMS og sørger naturligvis for, at dit nye site bliver fuldt integreret med dit SAP system. Dit website vil således altid være up-to-date med kundeinformationer og produkternes lagerstatus, priser, tilbud etc. Vi udfører desuden også integrationer på eksisterende sites.

Hvordan skaber integration værdi for din virksomhed?

Se med herunder:

 

two-column-image

Simplificeret løsning

Ingen virksomhed har nøjagtig samme opsætning. Der findes tusindvis af kombinationer af brugen af CMS, ERP, CSM og datasystemer. Derfor afholdes typisk en workshop, hvor vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Vi har endnu ikke fået en integrationsopgave, som vi ikke har kunne løse til UG.

Vi har bl.a. udført store integrationer for virksomheder som Nupo, Mond of Copenhagen, Løwener og mange flere.

two-column-image

Årsager til at integrere dine systemer

  • Optimerer dine processer
  • Automatiserer manuelle processer
  • Deler information på tværs af afdelinger
  • Forbedrer præstation og sparer dig for tid
  • Leverer ensartet og konsistent data
  • Reducerer kundeservice svartid
  • Minimer dobbeltarbejde og administrativt arbejde efter integrationen
  • Udskift forhistorisk teknologi
  • God investering – investeringen i fuldt integreret IT betaler sig
two-column-image

Specialister i data integrationer

Vi tilbyder SAP integrations løsninger, der passer til dine specifikke forretningsmæssige behov. I Twentyfour er vi specialiserede i data integration, og vi har adskillige års erfaring med at digitalisere manuelle processer og integrere forretningskritiske systemer. Vi har tidligere arbejdet tæt sammen med tredje parter såsom NETS, NetCompany og ONE Prediction for altid at levere den bedste løsning til vores kunder.

Vores integrationer er baseret på vores unikke integrationssystem KOEBT. KOEBT er altomfavnende og fungerer som centralt bindeled mellem alle dine systemer.