fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Dynamics NAV og WooCommerce integration: Løwener forbedrer kundens oplevelse og minimerer administrative opgaver gennem digitalisering

Fra 1889 til 2019

Løwener er en velrenommeret dansk virksomhed, som er leverandører til store danske og udenlandske industrivirksomheder. I 130 år har Løwener handlet og leveret industriprodukter, maskiner og løsninger til industrivirksomheder, entreprenører, auto- og transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og internationalt. Løwener er i høj vækst og stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet til deres kunder.

Centralt  for en digital vækst

Løwener søgte et digitalt bureau, der kunne overtage og videreudvikle deres nuværende hjemmeside. Målet var at skabe et brugervenligt website med tilhørende webshop og automatisere så mange interne processer som muligt.

Automatiseringerne skulle ske ved at integrere Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) med deres ERP (regnskabssystem) Dynamics NAV (Navision). Således kan virksomheden fokusere på deres kerneaktiviteter og undgå yderligere manuel tastearbejde.

Siden Twentyfour (Tidl. HTML24) overtog hosting og udvikling af Løweners webshop, har vi bygget:

  • Integration mellem WooCommerce og Dynamics NAV.
  • Forbedring af det eksisterende website i webshoppen.
  • Teknisk SEO optimering.
  • Responsivt design af hjemmesiden.

Målet var at skabe en dynamisk B2B webshop med hurtig adgang til produkter og anden vigtig information. Således kan virksomheden yde bedre kundeservice og opbygge et stærkt forhold med deres kunder. Integrationen mellem WooCommerce og Løweners ERP system Dynamics NAV (Navision) sparer medarbejderne meget repetitivt arbejde ved at minimere gentagne administrative opgaver.

 

Besøg Løwener her!

Teknologier
WordPress, PHP, Docker, SOAP API, RabbitMQ, HTML, CSS, JavaScript, Git
Tid
45 dage
Kode
6.345 Linjer
Ansvarlig
Andrius Bendikas, Wirawan Sanusi, Babis Georgopoulos

Resultatet

Den nye B2B webshop har til formål at give Løwener en effektiv måde, hvorpå de kan vækste digitalt med minimale omkostninger. Som følge heraf kan virksomheden udnytte mulighederne i det digitale marked og optimere deres salgsproces.

Automatisering af arbejdsgange

Twentyfour udviklede en API-integration mellem Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) og deres ERP-system Dynamics NAV (Navision), som automatiserer kommunikationen mellem de to systemer.

Oplysninger om produkter, salg, lagerstatus, pris m.m. bliver automatisk synkroniseret mellem webshoppen og ERP. Dette automatiserer mange manuelle processer, minimere risiko for menneskelige fejl, sikrer korrekt information og sparer tid.

Fuldt responsiv og forbedret navigation.

Essentielt er det at hjemmesiden er tilgængelig via alle browsere og platforme. En fuldt responsiv hjemmeside giver brugerne mulighed for at gå på hjemmesiden gennem forskellige skærmstørrelser.

Da Løwener har bred produktlinje, blev navigationen på hjemmesiden udviklet med fokus på at gøre det nemt at navigere og hurtigt finde de produkter, man leder efter.

Twentyfour er desuden ansvarlig for løbende og kontinuerlig support, drift og vedligeholdelse af de nye Løwener website.

Stærkere sammen

Det har været en fantastisk rejse og en ren fornøjelse at arbejde med Løwener.

Det var særdeles spændende at udvikle platformen for Løwener, og vi glæder os til vores fremtidige samarbejde.

left-column-image
right-column-image