fb-head-tag-img
two-column-image

Vi er mere end bare HTML

Vi har været virkelig glade for vores navn, og vi har båret det med stolthed i det første årti, virksomheden har eksisteret. Men nu er tiden kommet til, at vores navn i højere grad skal afspejle, hvad vi faktisk laver. Vi arbejder nemlig med HTML – men også meget andet.

Twentyfour er en softwarevirksomhed fokuseret på hhv. webudvikling, integration og vedligeholdelse af forretningskritiske systemer og software. Uanset om det handler om en kompliceret integration mellem en B2C eller B2B webshop og ERP-system, en automatisering af manuelle processer eller pixel perfect frontend-udvikling til et corporate website.

two-column-image

Skiftet har været undervejs i et halvt årti

Navneskiftet kommer ikke ud af det blå. Faktisk har vi i et halvt årti talt ofte om, at vi en dag burde skifte navn. Hvorfor? Fordi vi længe har arbejdet med meget mere end bare HTML.

Vi drifter og opdaterer, i dag, servere og systemer for bl.a. Blast Pro Series, DR Koncerthuset, Glyptoteket, Green Mobility, BUPL og en lang række virksomheder, institutioner og foreninger.

Vi har stadig samme DNA, som da vi blev stiftet for 10+ år siden, men vores kunder, vores værktøjer og vores forretning har ændret sig markant.

Vores tidl. adm. direktør, Bo Møller, har optaget en video, hvor han fortæller kort om navneskiftet og vores tanker bag. Se videoen ved at kikke på linket under teksten her.

two-column-image

Partnerskab gjorde en forskel

Tilbage i 2019 købte to nye ejere sig ind i Twentyfour; henholdsvis økonomiansvarlig, Mikkel Strunge, og Rasmus Aagaard. Ejerskabet af firmaet ændrede sig således fra blot at være stifter og formand, Bo Møller, til at være en partnerstruktur med tre partnere.

Derudover har vi været igennem en række vigtige ændringer for forretningen, som alle tilsammen betyder, at vi i dag er en helt anden virksomhed end i 2010.

Vi har således bl.a. omlagt vores strategi, ændret vores konkrete ydelser og ændret vores måde at arbejde internt.

Vores passion for problemløsning og vores fokus på at skabe resultater er dog det samme som altid. Netop derfor ændrer vi ikke vores navn til noget helt nyt – men beholder noget af det gode fra vores oprindelige navn; nemlig “24”.

Nuværende CEO er Andrius Bendikas.

two-column-image

Vores navn er nyt, men vi er her stadig

Vi har ændret vores navn, og fremadrettet hedder vi nu Twentyfour. Om du så kalder os Twentyfour, fire-og-tyve, HTML24 eller bare f.eks. HTML, som nogle af vores kære kunder engang imellem gør, så er vi stadig det samme firma.

Twentyfour er i dag en velrenommeret dansk softwarevirksomhed med mere end +100 faste kunder, glade medarbejdere, et skønt kontor i København og har altid plads i kalenderen til nye spændende projekter og kunder.

Ræk endelig ud – uanset hvad du vil kalde os – hvis du vil i dialog med os om dit næste projekt.