fb-head-tag-img
two-column-image

Få en bekymringsfri drift- og hostingaftale med os

Når de digitaler løsninger er udviklede og integrerede, så er alt godt. Eller er det?

Hos Twentyfour mener vi, at optimering og vedligeholdelse af dine digitale systemer og websites er mindst lige så vigtigt for at nå et godt virksomhedsresultat.

Derfor tilbyder vi en drift- og hostingaftale, så du altid har tryghed i, at dine systemer kører optimalt. Vores automatiserede overvågning sikrer nemlig, at dine digitale systemer og websites er i drift 24/7 – så du altid kan levere den bedste oplevelse for dine kunder.

two-column-image

Lad os håndtere opdateringer, drift og løbende udvikling

Det er en hård proces at udvikle et skalerbart og fangende website til understøttelse af sin forretning. Vi kender det særdeles godt i Twentyfour, da vi har udviklet mere end 1.000 webprojekter siden 2010.

Vi har udviklet projekter for bl.a. HODUnity TechnologiesDONG Energy, Bella Centeret, Folketinget, Voldgiftsinstituttet, en håndfuld gymnasier og skoler, et par fagforeninger og flere store handelsvirksomheder, for hvem deres websystem er forretningskritisk. Flere af disse har en SLA eller DevOps aftale med Twentyfour.

two-column-image

Mangel på vedligeholdelse udsætter sitet for stor fare

Vi oplever dog ofte, at en portion af både vores og vores konkurrenters kunder vælger at bruge et betydeligt beløb på et super godt websystem eller website – men uden at sikre, at det holdes ved lige. Det udsætter sitet for stor fare, da sitet risikerer at blive hacket eller pludseligt at gå ned, fordi systemet er forældet.

Det vil vi meget gerne ændre. Så få os til at stå for vedligeholdelse af dit system og:

  • Få højere sikkerhed og stabilitet på sitet.
  • Slip for bekymring.
  • Spar tid.
  • Brug tiden på virksomhedens vækst og profit.

Det får du med vores drift & hostingaftale

three-column-icon

three-column-icon Løbende opdateringer

Hos Twentyfour foretager vi løbende opdatering af din hjemmeside og dine systemer. Det gør vi både for at sikre, at din digitale forretning hele tiden kører optimalt og af sikkerhedsmæssige årsager, da sites, der ikke bliver vedligeholdt, risikerer at blive hacket.

three-column-icon

three-column-icon Hastighedsoptimering

Hastighed er i dag alfa og omega for webshops og websites. Selv ved det bedste tilbud kan man risikere at miste sine mindst tålmodige kunder til en hjemmeside, der loader langsomt. Med hastighedsoptimering fra Twentyfour sørger vi for, at din hjemmeside hele tiden kører og loader optimalt.

three-column-icon

three-column-icon Daglig backup

Få ro i sindet med automatisk daglig backup af hele din hjemmeside, database og systemer – og få det nemt gendannet, hvis uheldet skulle være ude. Ved hjælp af vores daglige backup system sikrer vi, at alle dine systemer, databaser m.m. altid vil være i sikre hænder.

three-column-icon

three-column-icon Backup til egen lokation

Med en drift & hostingaftale tilbyder vi dig to former for backup funktioner:
1. Den daglige backup, som altid vil ligge i vores database, så den er sikret, hvis uheldet skulle være ude.
2. Backup til egen lokation, så du selv kan have dine backups på et USB stick, harddrive eller noget helt tredje.

three-column-icon

three-column-icon Monitorering

Twentyfour tilbyder alle vores kunder en monitoreringsaftale. Det er kort fortalt en aftale, der går ud på, at vi 24/7 overvåger og sikrer, at hele din hjemmeside, database og systemer hele tiden kører optimalt.

three-column-icon

three-column-icon Jeres eget testdomæne

Som navnet indikerer, kan du med et testdomæne få lov til at teste sin sub-hjemmeside af, før du udgiver den rigtige hjemmeside til offentligheden.

three-column-icon

three-column-icon SSL certifikat

Hos Twentyfour tilbyder vi alle vores hosting & driftaftaler et SSL-certifikat. Et SSL-certifikat er en måde at forsikre, at din hjemmeside er et sikkert sted for dine kunder at færdes. Det er en form for krypteringsprotokol, der sikrer, at kun afsender og modtager kan læse informationen, der sendes derimellem.

Med en SSL certificering minsker du altså risikoen for at miste kunder, fordi de er bekymrede for deres oplysninger.

three-column-icon

three-column-icon CDN

CDN (content delivery network) er en række servere, der arbejder sammen for at gøre det netværk, det er sat op på, hurtigere. CDN er altså kort sagt en metode til at forbedre indlæsningshastigheden på dit website ved at minimere afstanden mellem dine kunder på dit website og dit websites server. Det kan blandt andet være rigtig givende, når man har med billeder, videoer og andre tunge filer at gøre, og det er en aftale, vi tilbyder alle vores kunder.

three-column-icon

three-column-icon Support

Med en supportaftale hos Twentyfour er hjælpen altid lige ved hånden. Skal du have tilføjet en ny funktion, integreret et nyt system eller noget helt tredje – så lad os være behjælpelige. Vi sørger for, at alt kører optimalt ud fra dine behov og ønsker.

 

+200 drift & hostingaftaler

Har vi lavet med vores kunder, så de kan være sikre på, at deres systemer og websites er i drift 24/7

two-column-image

En projektproces, der sikrer de ønskede resultater

Vi hjælper dig med at skabe det bedste resultat til dig og din virksomhed – og for at gøre det, må vores mange forskellige kompetencer i spil.

Det hele afhænger naturligvis af, hvordan vi præcist kan hjælpe dig. Her kan du få en oversigt over vores projektmodel, så du kan få en idé om vejen fra din idé eller udfordring til færdigt resultat.

En komplet driftløsning

two-column-image

Internationale e-sport events med millioner af seere

Twentyfour har leveret et flot website, som holder besøgende fra hele verden opdateret med BLAST Pro Series’ turneringer. Herunder event kalender, CS:GO relateret medie indhold samt konkurrencer og nyheder m.m.
author-image
“Vores stabile samarbejde med Twentyfour er uundværligt, når vi flere gange om året afholder e-sport events for flere millioner seere verden over”
– Julie Sofie Schytter, Product Manager, BLAST Pro Series
two-column-image

Sparede problemer er tjente penge

Vi tror på problemløsning og resultater hos Twentyfour. Derfor er det naturligt for os at se på, hvordan vi kan minimere vores kunders problemer og samtidig øge penge tjent. Et af de områder, der ofte forsømmes, er drift og opdatering af et forretningskritisk websystem.

Vi får nye kunder hver eneste måned med henvendelser som bl.a. følgende.

  • Vores system er ikke blevet opdateret i 3 år, og nu ved vi ikke, hvordan vi skal komme videre.
  • Vores website er lige blevet hacket (eller inficeret med malware), og det haster at få det online igen.
  • Vi kan ikke forstå, at vores website kører langsomt. Det er blevet langsommere og langsommere.
  • Vi kan ikke bruge de nye funktioner i WordPress (eller Magento, Umbraco, Dynamicweb eller noget helt femte).
two-column-image

Det rammer ikke kun små og mellemstore virksomheder

Disse problemstillinger rammer ikke kun små og mellemstore virksomheder. Selv Mærsk er blevet ramt af hacking, pga. manglende opdatering!

»Mange af de her (hacker)angreb handler om den her menneskelige faktor. Vi tænker om opdateringer, at det kan vi gøre i morgen eller om en måned, fordi det er besværligt og udsætter det, som man egentlig skal bruge computeren til. Men de kan være helt afgørende for et angreb som dette, som benytter sig af netop manglende opdateringer«

Keld Norman fra IT-sikkerhedsvirksomheden Dubex.

two-column-image

Skal du have hjælp til dit website eller online system?

På vores kontor på Amager sidder vi 35+ medarbejdere – klar til at hjælpe dig med dit website eller online system. Vi har været i branchen siden 2010, og i dag har vi en masse hosting og driftaftaler for flere af de største danske virksomheder, foreninger og institutioner.