fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Kvalitetskode og forretningsforståelse hjalp DONG Energy til at give brugerne en bedre oplevelse på tværs af platforme.

DONG Energy havde brug for en dansk leverandør af HTML og CSS i forbindelse med samling af en række undersider til koncernens nye samlede OneWEB-løsning. De havde et designoplæg – men ingen interne ressourcer til HTML.

DONG Energy havde derfor brug for en leverandør, der hurtigt kunne levere kode i høj kvalitet til en række templates, der skulle kunne implementeres i DONGs Sharepoint-løsning og fungere på tværs af devices og browsere.

DONG Energy fik tilknyttet en fast udvikler fra Twentyfour (Tidl. HTML24), som tog dialogen direkte med DONG Energys egne udviklere i Malaysia og fungerede som et ”single point of contact” gennem hele processen.

Resultat

Twentyfour har leveret frontend-udvikling i form af HTML, CSS og JavaScript til fem forskellige områder i DONG Energy. Den nye ”OneWeb”-løsning giver, i kraft af de avancerede responsive templates, et ensartet udtryk på tværs af det omfangsrige website.

DONG Energys bruger deres egne malaysiske udviklere til Sharepoint, og da de var i Danmark, satte de sig sammen med Twentyfours udvikler og fik træning i, hvordan de skulle implementere de udarbejdede templates i Sharepoint.

 

Besøg Dong Energy her!

Teknologier
HTML, CSS, JavaScript, Sharepoint, Frontend
Tid
21 dage
Kode
3271 Linjer
Ansvar
Bo Møller
left-column-image
right-column-image