fb-head-tag-img
two-column-image

Mobile First

Ifølge Eurostat, surfer næsten 8 ud af 10 i EU på internettet fra deres smartphone i 2018. Det er vigtigere end nogensinde før, at dit website er optimeret til desktop, tablet og specielt smartphone.

Responsive webdesign eller Responsive Web Design (RWD) er en tilgang til webdesign som gør at websites tilpasses perfekt til alle typer enheder og skærmstørrelser. Vigtigheden af dette stiger, da mængden af mobiltrafik nu tegner sig for mere end halvdelen af den samlede internettrafik.

two-column-image

Betydningen af responsive webdesign

Flere websites end nogensinde før, bliver tilgængelige på en bred vifte af enheder. Responsive webdesign trends har på det seneste haft stor påvirkning på internettets fremtoning. Med ny innovation hvert år, bliver RWD mere tilgængeligt, visuelt divers og en kilde til underholdning og information.

Et stigende antal brugere tilgår på daglig basis, internettet fra mobile enheder, som smartphones og tablet, og ofte med højere frekvens end fra deres traditionelle desktop computere. RWD garantere at dit indhold bliver vist korrekt for alle brugere, det giver en god brugeroplevelse og i sidste ende flere konverteringer.

two-column-image

Mobil optimering

Hos TwentyFour udvikler vi vores websites fra bunden og i responsive webdesign. Vi udvikler efter konceptet ‘mobile first’ (design først website til smartphone), for at sikre at dit nye website fungerer på tværs af alle platforme og til alle store brands.

Det er essentielt at dit website fungerer optimalt og ser skarpt ud, uanset om dine brugere er på mobil, tablet eller PC. Derfor skal din hjemmeside kodes i responsivt webdesign.

Desuden elsker Googles søgealgoritmer sites som er responsive, så responsive sites rangerer langt højere på Googles søgeliste. Enhver som holder af sin forretning, bør få udviklet sit site responsivt.

Vi er stolte af at have udviklet RWD for en række tilfredse kunder, såsom Ny Carlsberg GlyptotekDR Koncerthuset og mange flere.

two-column-image

Fordele ved responsive webdesign

Der er mange fordele ved responsive webdesign. Det har positiv påvirkning på SEO, konverteringsrater, brugeroplevelse, og mange andre aspekter af din virksomhed eller organisation:

  • Forbedre brugeroplevelse.
  • Øget trafik fra mobilenheder.
  • Ingen straf for dobbelt indhold og duplikater.
  • Simpel website analyse.
  • Bedre website loading tider.
  • Højere konverteringsrate.
  • Bedre SEO ranking.
  • Website bliver mere delevenligt.

Efter vores kunders ønske og projekter, har vores team har arbejdet med flere forskellige CMS’er og kodesprog.

Kontakt os i feltet nedenfor og lad os hjælpe dig med dit nye website!