fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Melodi Grand Prix, Debatten og Året Der Gik - Nyt event site for DR Koncerthuset sætter fokus på DR's største events.

Kammermusik og heavy metal

DR Koncerthuset har siden 2009 afholdt storslåede koncerter med verdens største musikalske navne. Navne som spænder over alt fra klassisk musik, rock og heavy metal.

I fantastiske omgivelser, tegnet af den internationale stjerne-arkitekt Jean Nouvel, opleves koncerterne i al deres pragt. Hele spektrummet fra følsom violin pianissimo til bryst-hamrende tuba fortississimo opleves, så hårene rejses, og sindet drages.

Om man er til den klassiske musiks Beethoven, Tchaikovsky eller Chopin, eller om man foretrækker rock eller Pigekoret, bør man give sig selv en enestående musikoplevelse i Koncerthuset.

Nye muligheder

Koncerthuset søgte et digitalt bureau til at overtage og videreudvikle deres nuværende site efter at have lanceret sitet i samarbejde med bureauet Think. Målet var at lokke flere gæster til en oplevelse i de fantastiske lokaler samt at adskille Koncerthusets egne events og DR’s events, f.eks. Melodi Grand Prix eller Julehilsen til Grønland.

Der er sket et væld af videreudvikling siden Twentyfour (Tidl. HTML24) overtog hosting og vedligeholdelse af DR Koncerthusets site, herunder:

  • Integration mellem Koncerthusets site og DR’s CRM
  • Ducksuite integration
  • Auto-play baggrunds videoer
  • CTA pop-up
  • Rettelse af søgemaskinen

Tingene adskilt

Foruden vedligeholdelse skabes et nyt site: DRBillet.dk. Dette site skal varetage alle koncerter og events, som ikke bliver afholdt i selve Koncerthuset men i resten af riget. Før var information og salg af billetter til DR’s events udført gennem DRKoncerthuset.dk.

Dette ønskede Koncerthuset at ændre på for at holde events adskilte, så der ikke opstod forvirring over afholdelsessted.

For at sikre et ensartet og omkostningseffektiv resultat byggede Twentyfour en WordPress-løsning, som er en videreudvikling af deres eksisterende site, DRKoncerthuset.dk. Sitet er spækket med den nyeste teknologi inden for hjemmesider og er et site, som omfavner alle.

 

Besøg DRKoncerthuset her!

 

Besøg DRBillet her!

Integrationer
Data-integration KOEBT
Backend af webshop
WordPress, PHP
DevOps værktøj
Docker
Andre teknologier
JQuery, JavaScript, BitBucket
Tid
Løbende
Kode
67.833 Linjer
Ansvar
Dominik Chomicki Bao Nguyen Sara Vicente Wirawan Sanusi

Fokus det rette sted

Twentyfour har udført adskillige opdateringer til DRKoncerthuset.dk. Sitet kører hurtigt og stabilt og er blevet udstyret med nye features. Mellem Koncerthuset og Twentyfour er der blevet oprettet en supportaftale, så Twentyfour varetager drift og hosting på sitet. Det skaber overskud og tryghed hos Koncerthuset.

Koncerthuset står selv for oprettelse af nyt indhold på sitet – eksempelvis nye koncerter og andre events.

Omfavnende

Søstersitet DRBillet.dk udviklede Twentyfour med afsæt i Koncerthusets eksisterende site. Layout og grafik udtryk er blevet fornyet, så brugeren med det samme kan se hvilket site, de befinder sig på. Desuden har sitet fået et mere strømlinet og enkelt design, da det stemte bedre overens med DRBillet.dks besøgende.

Sitet er udviklet i WordPress, som gør det nemt, brugervenligt og overskueligt for medarbejderne at oprette nyt indhold til sitet.

left-column-image
right-column-image