fb-head-tag-img
two-column-image

Vi har stort fokus på altid at spørge - men hvorfor har vi det?

Fordi hos Twentyfour elsker vi at hjælpe virksomheder med digitale udfordringer ved at udvikle og transformere forretningsidéer, planer og forskellige virksomhedskoncepter til tilpassede og skræddersyede digitale løsninger med fantastiske brugeroplevelser.

Men før vi begynder at udvikle, er det vigtigt for os at vide, hvordan vi bedst kan skabe værdi for dig. Derfor er vores første fokus på dig, så vi kan udvikle fantastiske digitale systemer og websites, der passer til lige netop din virksomhed. Derfor mener vi, at det, at stille en masse spørgsmål, er en af vores styrker.

Typiske udviklingsprojekter

three-column-icon

three-column-icon Loginsystemer som NemID

Hos Twentyfour tilbyder vi integrerede loginsystemer som NemID. NemID er et webbaseret digitalt ID for borgere og virksomheder, der sikrer login på internettet til både offentlige og private selvbetjeningsløsninger.

three-column-icon

three-column-icon ERP integrationer

Vi har udviklet flere ERP systemer, som automatiserer, samler og integrerer arbejdsprocesserne i hele virksomheden, så medarbejderne kan arbejde hurtigt og effektivt.

Et ERP system kan kort sagt håndtere alt lige fra salg, ordrebehandling, indkøb, lagerstyring, produktion og fakturering.

three-column-icon

three-column-icon Corporate websites

Siden 2010 har vi hjulpet store såvel som mindre virksomheder med at transformere forretningsidéer, planer og virksomhedskoncepter til pålidelige og moderne digitale løsninger med fantastiske brugeroplevelser. Se bare vores cases fra bl.a. Destination Bornholm, BLAST Pro Series, DR Koncerthuset eller Telia.

three-column-icon

three-column-icon Selvbetjeningssystemer

Vi har udviklet en lang række selvbetjeningssystemer, der bl.a. forbedrer kommunikationen mellem virksomheden og dens kunder, medarbejdere og/eller samarbejdspartnere. Fordelen ved dette er, er at man minimerer de interne ressourcer, der bruges på kommunikation, og leverer nye data eller informationer til medarbejdere og/eller kunder. Se bare vores cases fra bl.a. Destination Bornholm.

three-column-icon

three-column-icon B2C webshops

Hos Twentyfour har vi hjulpet en masse forskellige B2C webshops med udviklingen af komplekse systemer og webshops, der passer til virksomhedens, såvel som deres kunders, behov.

Se bl.a. vores kundecases om Nupo, Mond of Copenhagen eller DR Koncerthuset.

three-column-icon

three-column-icon B2B webshops

Vi har ligeledes hjulpet en lang række B2B virksomheder, institutioner og organisationer med udviklingen af komplekse systemer, websites og webshops.

Se bare vores kundecases fra bl.a. Destination BornholmMedieogkommunikationsleksikon.dk eller Rigsarkivet.

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Vores projektmodel

Fra du vælger os til at hjælpe dig, og til projektet er færdigudviklet, vil du støde på flere af vores kompetente og dedikerede medarbejdere, som alle hårdt på at skabe det bedste resultat til dig og din virksomhed. Hvor længe, vi skal arbejde sammen, afhænger af dine behov, men nedenfor har vi lavet en oversigt over vores projektmodel, så du kan få en idé om vejen fra din idé til færdigt resultat.

project-process-image

1 Specifikationer omkring dit projekt

Typisk varighed
1-5 uger
Twentyfour medarbejdere involveret
Kunde + Account Manager + Udvikler

Den første, og nok vigtigste, del af ethvert projekt er at forstå baggrunden. Hvad er formålet med projektet? Hvad er din forretningsidé, plan og koncept? Hvordan tænker du, at vi kan hjælpe dig bedst?

For at hjælpe dig bedst muligt, er det vigtigt, at vi kender dit forretningsmæssige formål med projektet.

Varigheden afhænger af hvor omfattende et projekt, der er tale om.

project-process-image

2 Bekræftelse af tilbuddet

Typisk varighed
Mindre end en dag
Twentyfour medarbejdere involveret
Kunde + Account Manager

Den anden del af projektet går på udarbejdelse og bekræftelse. Så snart vores team er helt med på dine tanker, udarbejder vi et tilbud til dig.

I tilbuddet vil projektet blive beskrevet. Dette skal du naturligvis godkende, så vi sikrer, at der bliver skabt mest mulig værdi for dig.

 

project-process-image

3 Begyndelsen på dit projekt

Typisk varighed
1-2 dage
Twentyfour medarbejdere involveret
Account Manager + Udvikler

Så, nu kan vi rigtig gå i gang med projektet.

Når tilbuddet af projektet er blevet bekræftet, vil vores Account Manager og udvikler udarbejde en plan for begyndelsen af dit projekt.

 

project-process-image

4 Udviklingen af dit projekt

Typisk varighed
1 - flere uger
Twentyfour medarbejder involveret
Medarbejdere fra leveringsteamet. Dette kan være designere, frontend-udviklere og/eller backend-udviklere

Når planen for dit projekt er blevet fastlagt, vil de involverede medarbejdere fra leveringsteamet udvikle dit projekt.

Her vil udviklerne hyppigt komme med en statusBasecamp, hvor du og dit team vil have mulighed for at følge og kommentere på projektforløbet frem til den endelige slutfase.

Varigheden afhænger af hvor omfattende et projekt, der er tale om.

 

project-process-image

5 Færdiggørelsen af projektet

Typisk varighed
2 uger
Twentyfour medarbejdere involveret
Kunde + Account Manager + Udvikler

Efter udarbejdelsen af udviklingsfasen skal projektet færdiggøres.

Her vil du og de involverede medarbejdere i projektet gennemgå hele projektet ud fra tilbuddet, som blev bekræftet i fase 2, samt forløbet på Basecamp.

project-process-image

6 Drift og hostingaftale

Typisk varighed
1 - flere uger
Twentyfour medarbejdere involveret
Involverede medarbejdere på leveringsteamet. Dette kan være designere, frontend-udviklere og/eller backend-udviklere

Den sidste del af projektet drejer sig om en drift- og hostingaftale. En drift- og hostingaftale er en af de vigtigste dele, efter man har fået udviklet sit projekt.

Vi vil mene, at det er mindst lige så vigtigt at fortsætte med at optimere og vedligeholde de digitale systemer og websites, som er blevet udviklet.

Derfor tilbyder vi en automatiseret overvågning, som sikrer, at dine digitale systemer og website er i drift 24/7.

two-column-image

Kundecases

Hos Twentyfour er vi stolte af alle vores projekter, som vi har udviklet for forskellige virksomheder, organisationer og institutioner