fb-head-tag-img
two-column-image

Dine kunders rejse starter på din hjemmeside - tag godt imod dem

Hos Twentyfour udvikler og drifter vi websites og webshops (både B2C og B2B) for en lang række virksomheder. Vi har arbejdet med flere end 550 glade kunder, herunder F&H of ScandinaviaGA-ImportAlmen Indkøb og DONG Energy A/S.

Vi er specialister i udvikling af responsive websites, der er fuldt integrerede med virksomhedens ERP/økonomisystem, lagersystem, CRM/kundesystem osv. Derudover har vi udviklet en hamrende smart iPad app for grossister, som vi er meget stolte af.

two-column-image

De to krav til en website

Forskellige virksomheder har forskellige behov, ønsker og målsætninger for deres website. Der er dog to ting, der ikke er forskellige: websitet skal være responsive, og det skal matche virksomhedens image.

Siden 2010 har vi udviklet imponerende (hvis vi selv skal sige det) og responsive websites for store såvel som små virksomheder og organisationer, bl.a. Destination BornholmBLAST Pro SeriesDR Koncerthuset eller Telia.

I vores arbejde med forskellige kunder har vi også brugt forskellige CMS’er og kodesprog – alt efter kundens ønsker og projekt. Så om du er fan af WordPress, Umbraco eller Joomla, sværger til PHP eller HTML5 og CCS3 – så klarer vi den!

two-column-image

Responsive er nøgleordet

Websurfing via smartphone og tablets bliver mere og mere populært – og har endda overhalet PC på flere sites. Så det er med at få dit website til at fungere på kryds af alle platforme!

Hvad betyder det konkret?  Hvis du sidder på en PC så prøv at minimer dette vindue. Træk lidt i det, gør det større og mindre. Du vil bemærke at uanset hvordan, du strækker vinduet, ser vores site stadig smart ud! Skriften og billederne bliver større/mindre, layoutet ændrer sig osv. Det er responsive web design, og sådan bør alle websites laves!

Mobile first

Hos Twentyfour udvikler vi vores websites fra bunden og i responsive web design. Vi udvikler efter konceptet ‘mobile first’ (design først website til smartphone) for at sikre, at dit nye website fungerer på kryds af alle platforme.

Det er essentielt, at dit website fungerer optimalt og ser skarpt ud, uanset om dine brugere er på mobil, tablet eller PC. Derfor skal din hjemmeside kodes responsivt.

Desuden elsker Googles søgealgoritmer sites, som er responsive, så responsive sites rangerer langt højere på Googles søgeliste. Du kan også forbedre din Google rangering ved at øge hastigheden.

two-column-image

Fordelene ved responsive websites:

Fordelene ved responsive websites er mange! Faktisk er det næsten alfa og omega for succes. Her ses nogle af de mange fordele:

  • Forbedrer brugeroplevelsen
  • Øger trafik på mobilsites
  • Imødekommer alle brugere
  • Fungerer cross-platform
  • Rangerer højere på Google (SEO)
  • Bedre loading time
  • Højere konverteringsrater
  • Bedre backlinks
two-column-image

Moderne JavaScript frontend

Der har over de seneste år været en eksplosion i design mulighederne på websites. Websites bliver i evigt stigende grad designet til at være levende og dynamiske. Det har vi langt hen af vejen JavaScript at takke for. Sammen med HTML5, CSS3 og jQuery, giver JavaScript os nogle helt fantastiske muligheder for webudvikling.

Stort set alle moderne hjemmesider benytter sig af JavaScript. JavaScript er, kort sagt, redskabet, som tillader os webudviklere at puste liv i dit website. Du kender med sikkerhed allerede en masse af funktionerne – f.eks. et felt på en webshop med ‘køber du inden 20 min. 43 sek, får du fri fragt’ eller et chatvindue, som giver kunden mulighed for at chatte med en medarbejder.

Vores eget site, og de fleste vi udvikler, udvikles i WordPress CMS’et, men vi er desuden eksperter i CMS’er som Umbraco, og Drupal.

Sektorer, vi hjælper

Vi arbejder med institutioner, fonde, fagforeninger og både store- og små danske virksomheder

three-column-image

Fagforeninger, offentlige institutioner, fonde og institutter

Vi har blandt andet hjulpet BUPL, HOD, CS, Rigsarkivet, Sankt Annæ Gymnasium, Danmarks Nationalbank, Voldgiftsinstituttet og Kirk Kapital.

three-column-image

Turistorganisationer, destinationer, eventvirksomheder og hospitality-branchen

Vi har blandt andet hjulpet Greenland Travel, Destination Bornholm, Blast PRO Series, BCHG or DR Koncerthuset.

three-column-image

Grossister, handelsvirksomheder og private virksomheder

two-column-image

Lad os udvikle dit responsive website

Leder du efter en JavaScript udvikler til dit nye website, webshop (enten B2C eller B2B) eller leder du efter hjælp til assistance i forbindelse med din jQuery, Angular, AJAX, JSON, XML eller Node.JS? Eller måske skal du have hjælp til at tilknytte nyhedsbreve til dit website?

Vi har mange års erfaring med at udvikle corporate websites, og vi ved, hvad der virker! Både hvad der virker for dig – men også, og måske vigtigst af alt, hvad der virker for dine kunder.

Uanset om du har behov for et simpelt site til din nyligt etablerede virksomheder, eller om du har brug for et komplekst system og site til din veletablerede virksomhed, kan vi hjælpe.