fb-head-tag-img
two-column-image

Skal dit nye system udvikles i WordPress?

WordPress er uden tvivl et af de førende CMS’er (Content Management System) på markedet i dag, og det er med god grund. WordPress gør det muligt for dig og dit team at skabe og ændre digitalt content på dit website uden specielle kodnings færdigheder.

Bygget fra bunden og skræddersyet

Hos Twentyfour er vi eksperter i WordPress, og vi har leveret et væld af sites baseret på WordPress. Vi er et professionelt team med mere end 35 medarbejdere, som har mange års erfaring med udvikling af IT-løsninger. Vi bygger dit nye site fra bunden og skræddersyer systemet til dine behov.

Nogle af vores succeshistorier

Vi har en lang historik med alt fra fuldt automatiserede webshops til:

detail-content-image
detail-content-image

+10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Fordele ved at bruge WordPress

three-column-icon

three-column-icon Fleksibilitet og tilpasning

WordPress har en lang række af temaer of plug-ins, der giver dig fuld fleksibilitet til at tilpasse udseendet og udtrykket på dit website. Og så øger det ligeledes funktionaliteten markant. Med WordPress kan du i sandhed bygge dit website lige, som du vil have det.

three-column-icon

three-column-icon Sikkerhed

WordPress anses som værende en standard platform til at køre hjemmesider med høj sikkerhed. WordPress er et stærkt forsvar til at beskytte mod hackere, der forsøger at bryde igennem. Løbende opdateringer og vedligeholdelse af dit website beskytter dig i høj grad mod den form for sårbarhed.

three-column-icon

three-column-icon Medier og SoMe

Du kan nemt indsætte enhver mediefil til dit content. WordPress’ filoverførselssystem håndterer nemt engagerenede indhold såsom billeder, blogindlæg, lydfiler og videoer. Derudover kan du let dele dit websites’ indhold på dine SoMe kanaler gennem SoMe integrationen.

three-column-icon

three-column-icon Nemt at bruge

WordPress har en intuitiv brugerflade, der er nem at blive fortrolig med. Det er nemt at tilføje og udgive nye sider, billeder, blogindlæg og andet content, hvilket sparer dig meget tid. Med WordPress har du kontrol over tæt på alle aspekter af dit website.

three-column-icon

three-column-icon Responsive design

I dag bruger langt de fleste deres mobiler til at surfe rundt, hvilket gør det essentielt, at dit website er bygget så mobilvenligt som muligt. WordPress’ responsive temaer giver den optimale brugeroplevelse og gør det muligt for dit website at blive set på devices af forskellige størrelser.

three-column-icon

three-column-icon SEO

WordPress websites er i sig selv søge-venlige og kommer også med SEO plugins, så du kan optimere dine sider yderligere og imødekomme specifikke kampagnemål. Der er adskillige taktikker til at øge trafikken på dit website og rangere det højere på søgemaskiner.

two-column-image

WordPress som CMS?

Vi bliver ofte spurgt, om WordPress nu også er det rigtige valg, når det kommer til CMS. I virkeligheden kan vi ikke afgøre det for dig, men hvis man kaster et blik på de referencer, WordPress har, taler det nærmest for sig selv.

En af de mest vedvarende misforståelser omkring WordPress er, at det kun er en ‘blogging’ platform. Dog kan det alligevel overraske præcis hvor ydedygtig, WordPress er på andre områder. Det er et meget fleksibelt CMS, der let kan tilpasses til at skabe den bedste løsning – uanset om der er tale om et corporate website, eCommerce websites, online butikker eller webshops. WordPress tilbyder adskillige plugins og add-ons, der kan få dit website til ønsket funktionalitet. Derudover er WordPress websites SEO-venlige og rangerer typisk højere end andre på søgemaskinerne. Man finder flere Fortune 500 firmaer blandt deres kunder end ved noget tilsvarende CMS.

two-column-image

Mere end 10 års erfaring!

Hos Twentyfour har vi været enormt glade for WordPress som CMS i mere end 10 år. WordPress er den platform, vi har udviklet langt flest sites, systemer og endda apps med. WordPress er langt det mest udbredte CMS i verden, hvorfor det er relativt nemt at finde både udviklere, løsninger på eventuelle problemer og anerkendte og bredt anvendte plugins. Vidste du, at over 40% af alle websites på nettet er lavet i WordPress? Vores eget website, twentyfour.dk, er naturligvis også baseret på WordPress.