fb-head-tag-img
Cases - Forretningskritisk system

Twentyfour hjælper Unity Technologies med at få et komplekst blogunivers til at fungere optimalt. WordPress-bloggen er en essentiel kommunikationskanal til spilgigantens kunder og fans over hele verden.

Der er ikke ligefrem mangel på teknisk kompetence in-house hos Unity Technologies, som står bag den markedsledende spiludviklingsplatform Unity. Alligevel har virksomheden valgt at lade Twentyfour (Tidl. HTML24) stå for den løbende udvikling på Unitys WordPress-blog.

”Selv om vi en teknisk stærk virksomhed, har vi ikke tid til at være eksperter på alt, så vi havde brug for at samarbejde med nogen med dyb ekspertise i WordPress. Det vigtigste var, at de skulle kunne rykke hurtigt og løse opgaverne med høj kvalitet, og det kunne Twentyfour” fortæller Kristyna Hougaard, Social Media Manager hos Unity Technologies.

Unitys blogunivers er ganske komplekst med mange funktioner, mange brugere og mange sproglag. Samtidig skal bloggen kunne fungere i det database-setup, som virksomhedens øvrige websites bygger på.

”Hele vores community – altså blog, forum og feedbacksystem – er kernen i forretningen. Vi har 400.000 besøg om dagen, så det er vigtigt, at hele platformen spiller perfekt. Bloggen er vores talerør udadtil og en effektiv platform til at nå alle brugere på én gang, så den er en rigtig vigtig brik” siger Kristyna Hougaard.

Unity Technologies har brugt Twentyfour til en grundlæggende forbedring og fejlretning på bloggen. Konkret har det blandt andet handlet om at rette problemer med, at billeder ikke bliver vist korrekt, at indlejrede YouTube-videoer ikke kunne afspille, og at filteret på kommentarsporet blokerede forkerte kommentarer. Efterfølgende har Twentyfour løbende ydet support i forbindelse med ændringer og opdateringer, så bloggen altid fungerer som ønsket.

 

Besøg blogs unity her!

Teknologier
WordPress CMS, BitBucket, PHP
Tid
25 dage
Kode
643 Linjer
Ansvar
Bjarke Larsen

Resultat

De udfordringer, som Unity Techologies oplevede med deres blog, skyldtes blandt andet det database-setup, som bloggen skal fungere i. Bloggen er en del af et meget omfattende website, og når der bliver ændret andre steder på sitet, kan det få betydning for, hvordan indholdet og funktionerne på bloggen opfører sig. Twentyfour tilpassede derfor bloggen, så den fungerede i forhold til serverkonfigurationen og resten af websitet.

Unitys eksisterende plugin til sprogversionering blev ikke længere supporteret, så det udskiftede Twentyfour til en ny version i form af qTranslateX, der sikrer, at bloggen kan fungere på 7 sprog. Fejl i billedgallerier blev rettet, og problemer med indlejrede Youtube-videoer og fejl i kommentarmodulet blev udbedret.

left-column-image
right-column-image