fb-head-tag-img
two-column-image

Et tilbageblik..

Twentyfour (tidligere HTML24) blev startet i Bo Møllers lille lejlighed tilbage i 2010, hvor han sad på en computer, der ville slukke, hvis han ikke konstant havde en ekstra blæser på den.

Allerede inden denne udfordrende men fantastiske rejse startede, havde Bo stiftet flere forskellige start-ups, og selvom de fleste ikke lykkedes, har hver gang, hver oplevelse og hver en læring hjulpet ham frem til HTML24 (nu Twentyfour).

Og det har sandelig ikke været en nem rejse, men Twentyfour er lykkes og har nu eksisteret i mere end 10 år.

Den her 10 årige lange rejse har set mange udfordringer, grin, op-og nedture og en masse spænding – og vi ville ikke ændre det for noget.

two-column-image

"Why'et" bag vores virksomhed

Twentyfour voksede fra en enkeltpersonsvirksomhed til en reel virksomhed med reelle medarbejdere, kontorer, projekter og omsætning!

Det var her, Bo begyndte at spekulere over det forretningsmæssige “why” bag Twentyfour.

Han spurgte sig selv: “Hvorfor går jeg på arbejde? Hvorfor er der nogen i Twentyfour, der går på arbejde? Hvad er det, der driver os og gør, at vi hungrer efter mere viden og flere oplevelser?“.

Vi kom frem til den konklusion, at vi simpelthen nyder vores arbejde, for hvad det er. I Twentyfour arbejder vi hver dag på at skabe de bedst mulige løsninger og bygge seje digitale projekter til vores kunder.

Vi løser rigtige problemer hver dag, og vi gør andre virksomheder bedre til det, de gør – ved at være gode til, og ikke mindst elske, vores arbejde. Så længe vores arbejde er meningsfuldt og skaber værdi for vores kunder, vil vi stræbe efter mere!

Med det in mente har vi blot formuleret en misson, der er helt ligetil.

two-column-image

Vores mission

Vores mission er at støtte og forbedre vores kunders virksomheder gennem vores kreative idéer og digitale løsninger af høj kvalitet, der giver vores kunder en konkurrencefordel.

Vi løser problemer for vores kunder ved at udvikle, integrere og vedligeholde komplekse systemer og websites. Det gør vi ved at sikre, at vores team har de redskaber, udfordringer og kollegaer, de har brug for, for at løse udfordrende, men altid interessante, problemer.

Ved at sikre det, kan vores fantastiske og talentulde team i Twentyfour nyde deres day-to-day med så lidt unødvendig stress som muligt, samtidig med at vi vækster vores forretningsområder og overgår til primært at køre på tilbagevendende indtjening.

På den måde kan vi arbejde på bedste vis med de spændende kunder, projekter og produkter, der er det rette match for os!

two-column-image

Fokusområder

Hvis vores mission virker lidt for fluffy, har vi her brudt den ned i 5 specifikke punkter:

    1. Vores ultimative drøm er at kunne  køre en software virksomhed, der arbejder med de mest interessante og unikke kunder, og som møder nye og berigende udfordringer.
    2. Flytte vores virksomhed til primært at køre på tilbagevendende indtjening, så vi kan arbejde med de kunder, projekter og produkter, der er det rette match for os.
    3. Give de, der arbejder i Twentyfour, de rette redskaber, udfordringer og nye kollegaer til at udvikle innovative løsninger og gøre deres day-to-day behagelig og med så lidt stress som overhovedet muligt.
    4. Vedligeholde vores markedsandel i vores eksisterende projektbaserede forretning og øge kvaliteten af det, vi leverer.
    5. Vækste vores forretning ved at sælge projekter (websites, webshops og komplekse systemer), produkter, hosting, vedligeholdelse og integrationer.