fb-head-tag-img

Alle vores færdigheder – under et nyt og spændende navn

OBS: På siden Fra HTML24 til Twentyfour har vil samlet én hel side med information om navneskiftet. Klik evt. derind og læs hele historien. Dér er også en video som forklarer navneskiftet fra vores adm. direktør, Bo Møller.


Navneændring er både vigtigt og spændende for en virksomhed – og det er det bestemt også for os!

For 10 år siden, da HTML24 først åbnede sine døre, var konceptet simpelt: Du giver os et design, og 24 timer senere giver vi dig en skabelon til dit nye website – skrevet i gode gamle HTML.

Som de digitale entusiaster vi er, har vi bøjet sprogets grænser og formet det til vores vilje. Men det var ikke helt nok.

Industrien, og hvad den var i stand til, ændrede sig – og i en stræben efter at lære mere og mestre de nyeste opdateringer ændrede vi os ligeledes. 

Gennem word-of-mouth blev vores navn, langsomt men sikkert, kendt, og med mere arbejde fulgte flere medarbejdere, et større kontor samt en dyb dedikation til vores voksende klientel. 

Vi har lært meget siden da, udvidet vores kompetenceflader, hyret mange talenter ind – og så har vi altid sørget for at løse problemet på den mest passende og effektive måde. For fortsat at kunne gøre det, har vi måtte lære og mestre flere programmeringssprog end blot HTML. Så selvom HTML altid vil have en særlig plads i vores hjerte, er det ikke længere udgangspunktet for vores løsninger.

I dag arbejder vi med PHP, Python, frontend- og backend JavaScript, C#, VB. NET, Objective-C, Swift og mange flere sprog og frameworks. Det gør vi for bedst muligt at opbygge komplekse og forretningskritiske websystemer, integrere ERP-systemer, automatisere manuelle processer – og så meget mere.

Efterhånden som vores virksomhed vækstede, gik det op for os, at vi var vokset fra vores navn.

Nu er tiden endelig kommet til at skifte navn, og navneændringen udtrykker både, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal hen.

Vi fjerner simpelthen ‘HTML’ helt fra navnet og beholder ’24’ symbolet. Det forkorter vores navn til blot ‘Twentyfour’.

‘Twentyfour’ beskriver essensen af vores virksomhed – og giver det et friskt pust, der bærer præg af nye løsninger, nye talenter og altid opdateret viden. Vi elsker at blive udfordret, da det giver os muligheden for at udvikle os og skabe de bedste løsninger til vores kunder.

Vores fremtidsplaner dækker forskellige områder – vi kender vores udvikling, digitalisering og vedligeholdelse indefra og ud. Vi vil fortsætte med at være de bedste til det, vi laver og levere en komplet og grundig service, lige fra udvikling til vedligeholdelse af dine digitale løsninger – uden undtagelser. Hos Twentyfour vil vi altid udvikle og forbedre os.

Vi fejrer vores nye navn og glæder os over at have jer med på vores fortsatte succesfulde rejse.