fb-head-tag-img

HTML24 får to nye medejere

Du læser nu et gammelt blogindlæg. Der er ikke læst korrektur på dette, og der er muligvis kommet ny information frem siden. Blogindlægget vil blive kigget igennem snarest.

Nye medejere hos HTML24

Kort opdatering efter vi udgav historien. Nyheden er nu også blevet bragt af KEA (Københavns Erhvervsakademi) og bureaubiz. Links til begge artikler er indsat herunder.

Læs historien på bureaubiz.dk på HTML24 får to nye medejere eller se historien hos KEA på Fra KEA-dimittend til medejer af IT-virksomhed.

Herunder er historien fra os selv. Skrevet af Marcus Hove d. 03.04.2019.

Uafhængigt digitalbureau

Fra den 1. april 2019 vil adm. dir., Bo Møller, have to nye partnere i firmaet.

Mikkel Strunge og Rasmus Bjørn Aagaard er begge allerede en del af ledelsen hos HTML24, men træder nu også til som medejere.

Der har de sidste par år været stor konsolidering på markedet for bureauer i Danmark, men trods en række muligheder for salg og fusion er HTML24 fortsat uafhængig. Rasmus og Mikkel har vist stor interesse for udviklingen i HTML24 og har derfor i samarbejde med nu tidligere eneejer, Bo Møller, aftalt at købe i alt 20% af selskabet for et millionbeløb.

Nu har jeg drevet HTML24 som eneejer i knap 10 år, så det er en kæmpe glæde for mig, at få to partnere om bord, som både kan dele opture og nedture med mig. Derudover ser jeg det som en stor tillidserklæring til virksomheden og vores strategi” siger Bo Møller.

Vi har for nyligt offentliggjort vores årsregnskab for 2018, hvor vi har fordoblet vores resultat fra 2017 på baggrund af et skift fra ren konsulentvirksomhed til en mere produkt- og driftsfokuseret forretningsmodel. De to nye ejere har fuld tillid til forretningsmodellen, og har begge været med til at sætte deres præg på HTML24 og dets fremtidige strategi.

Det var vigtigt for mig at have en stabil og sund forretning før jeg lukkede op for, at andre kunne blive medejere. HTML24 har heldigvis altid været en virksomhed med relativt gode resultater og en sund drift, men særligt efter at have afsluttet vores regnskab for 2018 følte jeg et lille “punktum” i historien om, at rykke HTML24 fra blot at sælge projekter til også at drifte store systemer for kendte og internationale institutioner, foreninger og virksomheder.” fortæller Bo på sin LinkedIn efter at have offentliggjort nyheden.

Han fortsætter; “HTML24 er i dag en yderst sund og stabil forretning, hvilket gør mig rigtig stolt. Næste skridt er, at virksomheden skal vokse yderligere indenfor bl.a. drift og udvikling af forretningskritiske systemer, websites, integrationer og automatiseringsløsninger. Til dén rejse er hhv. Mikkel og Rasmus perfekte samarbejdspartnere.

Bo fortæller i øvrigt følgende om de to nye partnere, Mikkel og Rasmus;

Mikkel har et imponerende godt hoved og er enormt analytisk og dygtig til problemløsning. Jeg kan ikke forestille mig en bedre samarbejdspartner til at drive HTML24s udviklingsteam fremad. Rasmus er den dygtigste salgs- og rådgivningschef jeg kender. Han brænder virkelig for at skabe værdi for vores kunder og han er enormt dygtig til, at skabe gode og vedvarende relationer.

Den nye ledelse

Både Rasmus og Mikkel er i dag allerede en del af ledelsen hos HTML24, hvorfor ændringen ikke får nogen effekt i hverdagen. For de to nye partnere har ændringen dog ikke kun forretningsmæssig værdi, men også de personlige ambitioner har spillet ind ifht. beslutningen. “Jeg har i årevis drøftet muligheden med Bo om at købe mig ind i HTML24, så det er super fedt, at vi er lykkedes med at finde en model der har passet til alle. Jeg føler i forvejen et kæmpe ejerskab, så det er fedt at det nu ikke længere kun er en følelse, men også noget der står på papiret. Det er en stor milepæl for mig” udtaler Rasmus Bjørn Aagaard, som har arbejdet hos HTML24 i knap 5 år.

Mikkel Strunge kom til firmaet i 2017, hvor valget for ham stod mellem enten at forfølge en Ph.d. i matematik, eller at forsøge sig udenfor akademia. Mikkel har således gjort lynkarriere i bureaubranchen, idet han på knap 2 år er gået fra et job som softwareudvikler, til at være overordnet ansvarlig for HTML24’s cirka 20 udviklere.

Lys fremtid for HTML24

Internt i HTML24 ser vi det som en kæmpe sejr, at det er lykkedes at få udvidet ejerkredsen med Rasmus og Mikkel. Da begge allerede er ledere i virksomheden bliver dagligdagen ikke ændret for teamet herinde.

Vi ser frem til at se, hvad Mikkel og Rasmus kan udrette hos HTML24 i fremtiden.

Nyheden er blevet fejret med kage hos os.