fb-head-tag-img

Mød Robot Downey Junior – Vores server overvågningsbot!

Bliver du frustreret når teknologien ikke virker?


Det gør vi. Vi kender alle følelsen af at blive frustreret, når teknologi bare ikke vil virke og man ikke kan finde ud af hvorfor. Når det kommer til vedligeholdelse og drift af websites, er der mange ting, der skal overvåges, og intet overses, da målet er at få alt til at køre så godt som muligt. Men som vi alle ved, kan ting nogle gange gå midlertidigt galt. Et hyppigt problem ville være, at webserverne simpelthen er nede.

Vi har dog oplevet de samme frustrationer – og da vi hader ‘dumme opgaver‘, skabte vi en løsning på det. Som et softwarebureau der vedligeholder forskellige løsninger for vores kunder, er det essentielt for os at finde problemer hurtigst muligt. Hvis man ikke overvåger sin website løbende, kan gæster eller kunder blive skuffet når de besøger siden. Vi kom frem til at konstant overvågning var for tidskrævende – Så vi skabte den perfekte robot til at gøre arbejdet for os – og kan gøre det samme for dig.


Vi introducerer server overvågning robotten.

Hos Twentyfour elsker vi at løse problemer – og software vedligeholdelse er vores speciale. Med det i tankerne, har vi en du skal møde.

Robot Downey Junior

Robot Downey Juniors mission er at scanne din website(s) hver 5 minut og informere dig om din website eller server er nede. Det betyder mere tid til at fokusere på det der egentlig skal klares, i stedet for manuelt at skulle overvåge og tjekke dit website konstant. Vi er glade for at hjælpe – og det er Robot Downey Junior også!

Robot Downey Junior sender indenfor få minutter, en notifikation når en server er nede, enten til os eller din egen udvikler, gennem f.eks. Slack eller Microsoft Teams. Gennem vores automatiseret overvågning, kan vi sikre at dit website og systemer konstant er opdateret og køre optimalt – som hjælper dig til at fokusere på dine kunder.

Robot Downey Junior hjælper os med at løse server problemer meget hurtigt!

Med vores systemovervågnings bot på plads er din server aldrig nede for længe. Vores fantastiske bot, Robot Downey Junior, er her for at hjælpe – han opfanger problemet hurtigt og underrette om det.

I sær når vores mantra i Twentyfour er – solving problems


Justerbar til enhver kommunikationsplatform.

Robot Downey Junior kan integreres med enhver af dine fortrukne kommunikations platforme – om det er Microsoft Teams, Slack eller Skype. Ingen grund til at ændre, hvor dit team kommunikerer – bare lad os vide, hvor du vil have Robot Downey Junior til at sende sine underretninger. 

Eller lade være. 

Robot Downey Junior er meget fleksibel. Du har mulighed for enten at få ham til at underrette dig direkte om problemet, så du og dine udviklere kan løse det – eller læne dig tilbage og slappe af, mens Robot Downey Junior underretter os i Twentyfour om serverproblemet, og vi løse det for dig – du behøver ikke engang at kende til problemet i første omgang 😉

Tillad dig selv at fokusere på andre vigtige områder, mens Robot Downey Junior fører tilsyn med at tingene kører så glat, som det burde.

Vil du møde Robot Downey Junior? Hvis dette lyder interessant for dig, så tøv ikke med at kontakte os – info@twentyfour.dk