fb-head-tag-img

Kontor- og kontorpladser udlejes – bliv en del af et fedt fællesskab

Søger du enten kontor- eller kontorplads? Og kunne du tænke dig at være en del af et fedt kontorfællesskab? Så har vi helt sikkert et tilbud som du ikke kan afslå – læs med!

I vores fantastiske kontorfællesskab i 24labs, søger vi nye naboer og det kunne jo være dig og evt. dit team! Vi tilbyder kontorrum i forskellige størrelser og enkelte kontorpladser i vores fælleskontor – så du kan frit vælge, hvad der passer til dine arbejdsbehov ????

På nuværende tidspunkt huser 24labs flere forskellige virksomheder som alle sammen bidrager til en super stemning og et godt kontorfællesskab!

Hvorfor skal du blive vores nabo?

Vi har masser af grunde til, hvorfor du skal blive ny beboer på vores New Yorker-inspireret kontor! Men her får du lige 5 af de primære:

  1. Du bliver en del af et imødekommende og super hyggeligt kontorfællesskab på Strandlodsvej midt på Amager.
  2. Du får en lækker frokostordning med både varm ret, salatbar, frisk brød og en mums torsdagskage! (Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi også tilbyder muligheden for vegetarretter)
  3. Der er mulighed for en omgang bordfodbold- og tennis, når du trænger til et afbræk fra dagens tastearbejde og lange møder.
  4. Du får gode parkeringfaciliteter og transportmuligheder med både metro og bus.
  5. Vi afholder fede interne events med alt fra kolde drikkevarer, en masse snacks, DJ-mixer og en masse søde mennesker!

Få en rundtur på kontoret

Er du interesseret i at se mere til kontoret? Så kan du få et sneak peak via vores virtuelle oversigt på 24labs.

Skulle du enten have lyst til at få en fysisk rundvisning og god kop kaffe eller vil du allerede sikre dig en plads, så kan du kontakte os lige her!