fb-head-tag-img
two-column-image

Vi kan bygge stort set alt, der er digitalt

Hos Twentyfour er vi en masse dygtige medarbejdere med teknologisk know-how og en stor passion for at hjælpe virksomheder med at forbedre deres resultat og brugeroplevelser.

Vi har i en lang årrække hjulpet store såvel som små virksomheder med at transformere forretningsidéer, planer og forskellige virksomhedskoncepter til pålidelige, moderne og skræddersyede digitale løsninger med fantastiske brugeroplevelser.

Vores succes er bygget på, at vi skaber værdi for vores kunder, og vores kunders kunder, ved at udvikle, integrere og vedligeholde komplekse systemer og websites.

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Kontoret kvantificeret

left-icon-image

+2.000

Projekter udført
left-icon-image

+30 millioner

Linjer kode skrevet
left-icon-image

+35

Dygtige medarbejdere
left-icon-image

29 år

Er aldersgennemsnittet
left-icon-image

52

Skærme på kontoret
left-icon-image

+36.000

Kopper kaffe drukket
left-icon-image

+200.000

Bordfodbold mål scoret
left-icon-image

21

Planter på kontoret

Vi er bygget til store projekter

Vi kan bygge stort set alt, der er digitalt, og derfor er vores kundekreds gennem årene blevet både bred og stor. Der er dog tre grupper, vi har særlig god erfaring med at hjælpe:

three-column-icon Grossister og e-købmænd

three-column-icon

Vi har hjulpet flere grossister med at optimere og digitalisere deres salgsproces og derigennem spare ressourcer. Det gør vi bl.a. ved at identificere de arbejdsgange, der tilfører mest værdi for virksomheden, og skære de væk, der tilfører minimal værdi.

Se bl.a. vores cases fra Løwener eller F&H of Scandinavia.

three-column-icon Virksomheder, der bruger ERP-systemer

three-column-icon

Ofte er ERP-systemet det hjerte, som andre systemer skal forbindes med, og denne integration af forretningskritiske systemer er Twentyfours speciale. Vi hjælper virksomheder, der bruger ERP-systemer med at sikre, at deres kunder får mest mulig værdi ud af ERP-systemet.

Se bl.a. vores case fra Nupo.

three-column-icon Store organisationer

three-column-icon

Vores meget kvalificerede forretnings- og rådgiverteam, i kombination med vores stærke tekniske profil, har ført til stærke samarbejder med flere store organisationer og institutioner.

Se bare vores cases fra bl.a. Destination Bornholm, Blast Pro Series og DR Koncerthuset.

two-column-image

Jeg er altid klar til en uforpligtende samtale

Hvis du har brug for vores hjælp, eller bare vil chatte om dine forretningsidéer, planer og koncept, så tøv ikke med at kontakte mig på

+45 42 41 61 60 eller ab@twentyfour.dk

 Andrius Bendikas, CEO

Download pressekit

Skal du bruge billeder, logo eller andet pressemateriale? Så kan du downloade en pakke her, hvor det hele er samlet.

Bruttoresultat & overskud

Revisor
Deloitte
Bank
Nordea
Download årsrapport
Mio.DKK
Bruttoresultat
Resultat før skat

Begyndelsen på et digitalt bureau

Meget er sket, siden vi først slog dørene op i 2010. Bo Møller, tidl. adm. direktør i Twentyfour, er indbegrebet af en iværksætter, og har startet virksomheder siden han var bare 12 år. Det har ført ham mange spændende steder hen, men de sidste mange år har Bos virksomheder dog alle haft en ting tilfælles: de har beskæftiget sig med software- og webudvikling.

 

Da Bo startede Twentyfour i 2010, gik det stærkt med opgaver fra bureauer, virksomheder og organisationer i Danmark. De første 2 år blev 10 medarbejdere ansat, og kontoret på Refshaleøen i København blev i 2011 skiftet ud med et større kontor på Prags Boulevard.

 

Der er sidenhen kommet mange flere dygtige hoveder til, bl.a. Mikkel Strunge, Partner og økonomiansvarlig, og Rasmus Aagaard, Partner og nuværende CEO, og i dag sidder Twentyfours mange medarbejdere på kontorfælleskabet 24Labs på Strandlodsvej på dejlige Amager.

Professionalisering og strategiske ændringer

Twentyfour har siden begyndelsen været i rivende udvikling, men særligt 2013 og 2014 markerer vigtige strategiske ændringer. Her blev arbejdet med Umbraco, WordPress, Dynamicweb og Joomla intensiveret, og Twentyfour var således ikke længere udelukkende underleverandør.

Fokus på forretningskritiske projekter

2015 markerer også et vigtigt og spændende år for Twentyfour. Her gik vi nemlig fra at være bureauernes ’hemmelige våben’ til at være i direkte konkurrence med de store bureauer. Det var ligeledes i 2015, at Twentyfour introducerede drift- og hostingaftaler samt drift af forretningskritiske systemer.

 

Allerede samme år etablerede vi faste aftaler med de første 50 virksomheder om drift og hosting på store forretningskritiske systemer. Dette førte til Twentyfours første Børsens Gazellepris i 2015.

Digitalt bureau fokuseret på software

I dag, over et årti siden det hele startede, er vi et digitalt webbureau fokuseret på software, der udvikler, integrerer og vedligeholder komplekse systemer og websites – og som aldrig er stoppet med at arbejde benhårdt.

 

Gennem tiden har vi bygget mere end 1.000 projekter for C20-virksomheder, internationale institutioner, banker, grossister og et hav af andre spændende virksomheder i forskellige brancher.

 

I 2018 til 2019 har vi bl.a. udviklet projekter og etableret driftsaftaler for Blast Pro SeriesDestination BornholmDR KoncerthusetGlyptoteketMond of Copenhagen og mange flere.

HTML24 bliver til Twentyfour

Nu, mere end et årti siden vi slog dørene op, er vi stadig i rivende udvikling og vækst. Og vi elsker det.

 

Alle årene har været med positive resultater, spændende projekter, super dygtige medarbejdere og ekstremt tilfredsstillende udfordringer. Vi har brugt meget energi på at finde ud af præcis, hvordan vi sætter ord på det, der driver os og det, vi gør bedst.

detail-content-image
detail-content-image
detail-content-image
detail-content-image
detail-content-image