fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

1,83 mia. i omsætning og 2000 jobs - Destination Bornholms nye kæmpe site og virksomhedsplatform lokker flere turister til Bornholm

Bornholm, Bornholm, Bornholm

Alle elsker Bornholm.

Bornholm er unik. Øen i Østersøen er en del af Danmark – men alligevel helt sin egen. Bornholm har sit eget sprog, sit eget klima og sin helt egen natur. Bornholm er samtidig i sin helt egen tidslomme.

Livet leves i et roligere tempo med fokus på nærvær og samvær.

Med sine ca. 600.000 besøgende hvert år er det sikkert at sige, at Bornholm er en attraktiv turistlokation. Det er besøgende, som skaber 2.000 årlige jobs og en omsætning på 1,83 mia kroner.

Destination Bornholm er den bornholmske turisterhvervsudviklings- og markedsføringsorganisation. En non-profit organisation som har til formål at fremme turismen på Bornholm gennem markedsføring og udvikling af turismeproduktet.

Som et led i Bornholms markedsføring skulle en ny stor platform bygges. Destination Bornholms websites skulle samles til ét stort nyt website: Bornholm.info.

Bornholm.info er et centralt led i markedsføringen af Bornholm som feriedestination. Et site, som skal lokke potentielle turister til Bornholm for at opleve øens fantastiske oplevelser.

Når sjælen digitaliseres

Projektet har til formål at skabe en platform, som styrker Bornholm digitalt. Platformen sikrer, at destinationen er konkurrencedygtig inden for digital markedsføring og underbygger turisternes behov før, under og efter rejsen. Konkret er der tale om et kæmpe B2C site og en online B2B platform til forretningspartnere.

Projektet indeholder bl.a.

  • Responsiv udvikling
  • Lokale virksomheder kan selv oprette virksomhedsprofiler
  • Alt fungerer perfekt på både mobil og PC
  • Dataintegration med 3. part
  • Ekstrem brugervenlig backend
  • Skift layout med ét klik
  • Nem håndtering af hundredvis af undersider

 

Besøg Destination Bornholm her!

Integrationer
Data-integration KOEBT, MailChimp
Backend af webshop
WordPress, PHP
DevOps værktøj
Docker
Andre teknologier
JQuery, JavaScript, New Relic
Tid
Løbende
Kode
36854 Linjer
Ansvar
Dominik Chomicki, Sara Vicente, Frederik Borgbjerg

“Det kan da ikke lade sig gøre!”

”Der var en skepsis inden for branchen over den høje brugeradgang, vi planlagde at tilbyde virksomheder og eventarrangører på den nye platform. Men siden lancering har over 150 virksomheder taget imod tilbuddet og redigerer nu selv informationen om deres produkt.” – Pernille Kofod Lydolph,  Direktør, Destination Bornholm.

At skrive markedsføringstekster tager tid. Traditionelt skriver turistorganisationer selv markedsføringstekster for lokale virksomheder, finder selv pressefotos osv. En process som kræver enorme ressourcer og tager lang tid.

Et helt centralt element af det nye bornholm.info er derfor, at platformen giver de bornholmske virksomheder mulighed for selv at indtaste deres virksomhedsoplysninger på sitet.

“Brugeradgangen for virksomheder er et innovativt træk med kæmpe succes, som har frigivet interne ressourcer fra tidligere meget tidskrævende driftsopgaver.” – Pernille Kofod Lydolph,  Direktør, Destination Bornholm.

De bornholmske virksomheder strøg mod det nye site og oprettede deres virksomhedsprofiler med billeder, tekst etc.

Den digitale turistoplevelse

Det nye bornholm.info er et ambitiøst projekt, som er blevet til virkelighed pga. den konstruktive dialog og vilje, vi har oplevet fra Twentyfour (Tidl. HTML24) igennem hele processen.” – Pernille Kofod Lydolph,  Direktør, Destination Bornholm.

Twentyfour har stræbt efter at automatisere eller minimere så mange arbejdsprocesser som muligt. Hos Twentyfour ser vi ingen grund til at bruge ekstraordinær tid på processer, som kan automatiseres. Med afsæt i dette byggede Twentyfour non-profit organisationens nye online platform.

Spækket med smukke billeder af natur, samvær og seværdigheder føler brugeren sig draget mod den bornholmske idyl.

Det færdige projekt er blevet enormt flot og fungerer perfekt på tværs af alle platforme.

Hos Twentyfour er vi enormt glade for at have fået lov til at være med i skabelsen af dette eventyrlige digitale Bornholm.

left-column-image
right-column-image