fb-head-tag-img
two-column-image

Optimer din digitale forretning

Det, at der er flere end 12.000 hjemmesider og 4.500+ forretninger, der benytter sig af Dynamicweb, samt det, at Dynamicweb har flere end 200 certificerede samarbejdspartnere, viser i sandhed hvor dynamisk systemet er. I Twentyfour leverer vi altid den skarpeste kode og det mest robuste website, og vi har en lang liste af succesfulde cases, som vi er meget stolte af. Vi har udviklet en bred vifte af fuldt integrerede webshops (både B2C og B2B), websites samt forretningskritiske systemer.

two-column-image

Dynamicweb integration

Denne platform har et åbent integration framework, der lader dig integrere systemet med andre forretningssystemer. Det optimerer effektiviteten og lader dig samle alle dine data ét sted og på én platform.

I Twentyfour har vi stor erfaring med integration, digitalisering og webudvikling. Vores udviklere er eksperter i at at levere stærk, smuk og elegant kode udført i de bedste CMS’er – heriblandt både Dynamicweb, WordPress og Umbraco.

two-column-image

Hvorfor Dynamicweb?

I Twentyfour har vi arbejdet med Dynamicweb CMS, siden vi startede. Dynamicweb kan samle dine digitale værktøjer og data såsom Content Management, E-commerce løsninger, marketing, integration frameworks osv, hvilket også er grunden til, at det er så populært et CMS.

two-column-image

Optimering af forretningsprocesser

Uanset om du har behov for en standard integrerering mellem Dynamicweb og ERP systemer såsom Dynamics NAV, Dynamics AX, SAP eller lignende systemer eller platforme, så kan vi vores team hjælpe dig gennem robuste integrationsløsninger.

Vi har udviklet adskillige projekter samt arbejdet med kunder på tværs af forskellige industrier. Vi har udviklet integrationer for virksomheder såsom:

two-column-image

Dine ønsker og behov

Vi sætter alt op præcis, som du ønsker det, og stiller spørgsmål, hvis der er uklarheder eller eventuelle indstillinger, der ikke er taget stilling til. Hvis du f.eks. skal bruge nyhedsbrev til dit website, så sørger vi for det. Specialiserede udfordringer synes vi kun er spændende.

Vores passion for kode og vores filosofi har ført til nogle rigtig interessante projekter. Vi har bl.a. udviklet store systemer for F&H of Scandinavia, GA-Import A/S og Almen Indkøb. Dette er kun et lille uddrag af de mange succesfulde cases, vi har.