fb-head-tag-img

Specialister i levering og hosting

Hos Twentyfour leverer og hoster vi webshops og websites for en lang række virksomheder. Vi har flere end 550 glade kunder – bl.a. F&H of Scandinavia, GA-Import A/S, AlmenIndkøb og DONG Energy A/S. Vi er specialister i udvikling af responsive webshops og websites, der er fuldt integrerede med virksomhedens ERP/økonomisystem, lagersystem, CRM/kundesystem osv. Derudover har vi udviklet en hamrende smart iPad app for grossister, som vi er meget stolte af.

Kom i gang med din nye B2B webshop ved at kontakte os.

three-column-image
three-column-image
three-column-image

Tjen flere penge på salgsprocessen

Vedligeholder du i dag produktdata i et økonomisystem som Microsoft Dynamics NAVC5AX eller e-conomic? Producerer du brochurer med alle dine produkter en eller flere gange om året? Modtager du bestillinger fra kunder på både telefon, e-mail, via sælgere eller måske endda fax? Så har vi en løsning, som kan spare dig for rigtig mange penge! Kontakt os her for at høre mere.

Webshop og iPad app

Løsningen giver dig nem vedligeholdelse af produktinformation, simpel ordreproces, penge sparet på brochurer, opdaterede og unikke priser til kunder, selvbetjening for kunder, automatisk fakturering og meget mere. Konkret er der tale om en fuldt integreret og responsiv B2B webshop og en iPad app til sælgere.

detail-content-image
two-column-image

B2B webshop – en gennemtestet platform

Vi har gode erfaringer med konceptet, og vi har allerede leveret løsninger til store danske grossister, handelsvirksomheder og foreninger med et lignende behov. GA-Import A/S og F&H of Scandinavia er blot to af vores succesfulde cases.

Når I har besluttet jer for, at en B2B webshop eller en iPad app er nødvendig for jer, vil vi typisk mødes og diskutere jeres setup, som det ser ud i dag samt planlægge, hvordan vi bedst får jer over på vores platform. Et forløb vil typisk vare 1-3 måneder, hvor I er involverede, når der undervises i det nye system samt indledningsvis i opsætning af design og gennemgang af jeres økonomisystem.

4 væsentlige forudsætninger

Indtjeningen på e-handel forventes at nå 6,5 bio. i 2023, og dertil vil vi gerne hjælpe dig med at udnytte dit fulde online potentiale. Vi har lavet en kort liste med de væsentligste forudsætninger for at skabe og vedligeholde den bedst mulige webshop:

project-process-image

1 Enestående præsentation af dine produkter

Dine kunder danner sig et indtryk af dit website på få millisekunder. Derfor er det vigtigt, at du på bedst mulig vis kan vise dine kunder, hvad du kan tilbyde dem. Dette inkluderer skarpt design, originale billeder, kundeanmeldelser og anbefalinger. Dine kunder skal vide præcist, hvad de køber, og det er op til dig at sikre, at de har al den information, de skal bruge.

project-process-image

2 Pålidelig information

Når du driver en virksomhed, er pålidelighed og troværdighed afgørende. Derfor er det meget vigtigt, at du giver dine fremtidige kunder detaljerede og klare oplysninger. På den måde støtter du dem i en informeret beslutningstagning og minimerer risikoen for misforståelser.

project-process-image

3 Effektiv og nem betaling

Dit betalingssystem kan være lige netop det sted, hvor du mister dine kunder, lige inden de afslutter deres køb. Webshops med lette og smarte betalingssystemer har flere betalende kunder. Giv dine kunder oplevelsen af et effektivt betalingssystem, der kan automatiseres helt efter deres virksomheds behov.

project-process-image

4 Interessenters tilfredshed

Når du ændrer og opdaterer dine salgsplatforme, er dine interessenters tilfredshed stærkt påvirket af klar og tydelig kommunikation. Dine medarbejdere og kunder, der ligeledes er dine interessenter, har nyttigt input til dig. Sørg for at have gennemsigtige processer, og lyt til deres input – det kan vise sig at være uvurderligt.

two-column-image

Vi kan tilpasse, forme og designe din virksomhed

Integrerede softwareapplikationer på din webshop giver dig (eller dine medarbejdere) mulighed for at ændre, opdatere og vedligeholde de bedste resultater, der er relevante for dine kunder uden særlige tekniske færdigheder. Det betyder, at du kan undgå bekymring og udføre dit arbejde så nemt som muligt.

Vores erfarne team af udviklere og specialister er her for at tilpasse, forme og designe din online virksomhed, så den passer til dine behov – ræk ud til os her og lad os hjælpe dig igang med dit webshops eventyr!