fb-head-tag-img
two-column-image

Automatiser og strømlin processer med Microsoft Dynamics NAV

Hos Twentyfour har vi specialiseret os i bl.a. Microsoft Dynamics-integrationer, men vi går gerne skridtet videre og integrerer hele din virksomhed.

Vi har udført store NAV, AX og 365-integrationer for f.eks. Advokatfirmaet NJORD Law Firm, Ny Carlsberg Glyptotek og mange flere.

two-column-image

Det siger vores kunder

“De er grundlæggende gode til at lave løsninger, der virker. De kan deres kode, og så er de rigtig dygtige til projektstyring.

De melder klart ud, hvad de skal bruge fra os og hvornår, og hvis tingene ikke går helt som planlagt, så får vi altid en melding. De har indgået i et samarbejde med vores Navision-leverandør, og det har de haft en fuldstændig professionel tilgang til”

-Mette Kingod, Kommunikationsmedarbejder, Danske Vandværker

Vi har været på denne rejse før

 

 

three-column-icon

For det velrenommerede ingeniørfirma Løwener har vi automatiseret en lang række arbejdsprocesser i forbindelse med deres webshop. Integrationen sparer Løwener tid ved at minimere gentagne administrative opgaver.

three-column-icon

For Ny Carlsberg Glyptotek udviklede vi ny hjemmeside, hvor medarbejderne nemt kan oprette nye undersider for nye udstillinger m.m.

three-column-icon

For Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD) integrerede vi HOD Dynamics NAV-databasen med den nye hjemmeside. Det resulterede i en forbedret brugeroplevelse og mindskede behovet for support.

Optimer din forretning med Microsoft Dynamics NAV

three-column-image

Automatisering

Automatisering af workflow opnås ved at forbinde Dynamics NAV, 365 eller AX med et eller flere af dine systemer.

three-column-image

Skalerbart

Som din organisation vokser, forbliver antallet af menneskelig administrative medarbejdere det samme, da arbejdsgangene er automatiserede.

three-column-image

Robust og sikkert

Leveringsplanlægning, ordrer, medlemshåndtering, fakturaer eller lønsedler synkroniseres øjeblikkeligt og på tværs af alle jeres systemer.

Dynamic NAV løsninger

project-process-image

1 Hvad får du ud af integreret Dynamics NAV?

  • Automatiserede processer
  • Færre menneskelige fejl
  • Mindre information der skal vedligeholdes
  • Mere simpel ordreproces
  • Optimal lager- og logistikstyring
  • Mindre risiko for fejl ved overførsel af data

Vi har hjulpet en bred vifte af organisationer med procesautomatisering. Både små og store – offentlige og private.

Dette omfatter systemintegration for Løwener, Danmarks Nationalbank, Rigsarkivet, Rigshospitalet og mange flere.

project-process-image

2 Automatiser manuelle processer med NAV

Manuelle processer automatiseres, når Dynamics NAV/365 bliver integreret med dine eksisterende systemer. Dette bidrager til en mere klar, effektiv og optimeret arbejdsgang med ensartet information på tværs af alle jeres systemer.

Vi har stået bag en lang række integrationer af forretningskritiske systemer, og vi er meget stolte af vores mange succesfulde kundecases.