fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Sikkerhed og vedligeholdelse i hovedstadens blodbank: Rigshospitalet vælger Twentyfour til drift, support og sikkerhedsopgradering af GivBlod.dk

Et lille prik

Danmark er et af de lande, som donerer mest blod pr. indbygger. Hvert år donerer tusindvis af danskere blod til de danske blodbanker. Blod, som redder liv.

GivBlod er en del af Region H’s og Rigshospitalets blodbank. De varetager bl.a. administration af medlemmer og medlemsdatabaser, anskaffelse af nye medlemmer og drift af Den Mobile Blodbank.

GivBlod er enormt engagerede i deres livsnødvendige arbejde. De holder årlige arrangementer, uddeler præmier og priser til bloddonorer og har en imponerende profil på de sociale medier.

Alt medvirker til at flere og flere modige og godhjertede danskere donerer blod.

Sikkerhed er en absolut nødvendighed

Organisationens website er et centralt led til udbredelse af det gode bud om bloddonation. Det er derfor, naturligvis, ekstremt vigtigt, at sitet altid bliver holdt up-to-date og ikke crasher.

Det er selvsagt, at en organisation som GivBlod har brug for høj sikkerhed på deres site.

Når man tilmelder sig som bloddonor, skal man taste adskillige personfølsomme data ind, hvorfor sikkerheden på sitet skal være i orden. Grundet vores lange erfaring valgte de Twentyfour (Tidl. HTML24) til drift og sikkerhed på deres site.

Aftalen med Twentyfour indebærer bl.a.

  • Løbende opdatering og vedligeholdelse af GivBlod.dk
  • Sikkerheds pakke
  • Løbende videreudvikling af GivBlod.dk

Derved kan GivBlod trygt udføre deres beundringsværdige arbejde og med ro i hjertet lade Twentyfour drifte deres site.

 

Besøg “Givblod.dk” her!

Teknologier
Wordpress, WooCommerce, jQuery, PHP
Tid
Løbende
Kode
Løbende
Ansvarlig
Daniel Petersen, Dominik Chomicki

Fokus på det rette

Alle virksomheder bør fokusere på det, de er bedst til. GivBlod gør et fantastisk arbejde og medvirker dagligt til, at hundredvis af danskere ikke mister deres børn, forældre, kollegaer, partnere eller venner.

Netop dette skal være og forblive deres fokus.

Tryghed gennem sikkerhed

At lade et digitalt bureau varetage deres site er en fremragende idé. Det giver organisationen en enorm tryghed i, at deres site altid er oppe og fungerer upåklageligt.

Hvis et problem skulle opstå, eller at sitet skal opdateres, så har de et stærkt digitalt bureau bag sig, som smertefrit gennemfører vedligeholdelsen.

Twentyfour vedligeholder, supporterer, videreudvikler og drifter et væld af websites og webshops. Mangler I et erfarent og professionelt bureau til drift og sikkerhedsopdatering af jeres site, så kontakt os herunder.

left-column-image
right-column-image