fb-head-tag-img
two-column-image

Fokuser på de vitale dele og lad resten køre automatisk

Vi er officielle e-conomic udviklingspartnere. Vi har udviklet adskillige integrationsløsninger for et væld af både store og mellemstore virksomheder, kommuner og universiteter. E-conomic integrationer sammensmelter centrale dele af din virksomheds forretningskritiske systemer og sikrer, at alle dine systemer kører synkront, helt automatisk og uden menneskelig indblanding. Med en sådan integrationsløsning frigøres ressourcer, så du kan bruge mere tid og flere penge på andre vitale dele af din virksomhed.

two-column-image

E-conomic og dine behov

Din virksomhed skal have en opsætning, som passer til den. Derfor afholder vi typisk en workshop, hvor vi sammen sætter målene for dine visioner. Vores fokus ligger altid på, at det giver forretningsmæssigt mening for dig. Derfor er vores fokuspunkter for en typisk e-conomic integration:

  • Lade alle systemer køre så automatisk som muligt
  • Minimer spildtid
  • Minimer menneskelige fejl
  • Outsource bogholderi til automatisk bogføring
  • Outsource administration til automatisk administration
  • Site, lager-, kunde- og økonomisystem skal altid være automatisk opdateret/synkroniseret

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

two-column-image

Er e-conomic det rigtige valg?

Du vil ikke være alene om din fremtidige integration. Vi arbejder til dagligt med e-conomic integrationer. Flere og flere virksomheder omfavner integrationsløsninger – for løsningerne betaler sig. Vi har udviklet store integrationsløsninger til Danske Vandværker, GA-Import A/S, F&H of Scandinavia, Slagter Lund og mange flere.

Få mere informationer om integrationer