fb-head-tag-img
Cases - Forretningskritisk system

Ny webshop og automatisk bogføring når flere kunder og skaber vækst hos historiske Slagter Lund.

Historisk slagterforretning

Slagter Lund er en af danskernes største og mest populære slagterforretninger. Den over 60 år gamle slagterforretning brillerer ikke kun med salg af højkvalitetsvarer gennem deres 4 butikker men særligt over online salg – både gennem egen hjemmeside og gennem Nemlig.com. Gennem deres online tilstedeværelse har de formået at ekspandere forretningen og levere ægte slagtervarer til tusindvis af danskere.

Vi er stolte af vores højkvalitetsprodukter, og vi ønsker at bringe det til så mange danske hjem som muligt. Vores tilstedeværelse på nettet har været et centralt virkemiddel til at ekspandere vores slagterforretning.
-Jan Lund, Adm. Dir. Slagter Lund.

“Køb det bedste, det gør vi!”

Grundet den store vækst i Slagter Lund søgte de at forny og optimere deres webshop, således at mest muligt af ordrehåndteringen kører automatisk og uden store mængder manuelt tastearbejde.
De søgte en ny online platform, som kan køre sammen med deres fysiske butikker, så bogføringen kunne udføres så hurtigt og let som muligt.
Da et stigende antal danskere tilgår webshops via smartphone og tablets, er det en selvfølge, at den nye webshop er responsive og optimeret til smartphones og tablets.

Med afsæt i Slagter Lunds slogan “Køb det bedste, det gør vi”, valgte de Twentyfour (Tidl. HTML24) som leverandør af dette nye online system.

Spildtid er fortid

Manuel indtastning af lister, ordrer og regnskaber fra 4 forskellige butikker og en webshop samt andet tastearbejde tager lang tid. Twentyfour er modstandere af spildtid, og med Slagter Lund udviklede vi et automatiseret og integreret websystem. I dette nye system håndteres køb og salg fra webshoppen i samme system som de fire fysiske butikker. Det giver bedre overblik og strømliner processer.

Der blev desuden udviklet et sofistikeret listesystem til ordreudtræk. Aldrig har det været hurtigere og mere overskueligt end nu.

Vi er meget tilfredse med det nye system, som Twentyfour har udviklet. Det gør mange af vores processer meget nemmere.”
-Jan Lund, Adm. Dir. Slagter Lund.

Det nye fælles økonomisystem kan Slagter Lund tilgå uanset hvor i verden, de befinder sig.

 

Besøg Slagter Lund her!

Teknologier
e-conomic , WordPress, WooCommerce, KOEBT
Tid
150 dage
Kode
2801 Linjer
Ansvar
Rasmus Aagaard
left-column-image
right-column-image

Resultat

Fuldt automatiseret site skaber værdi hos Slagter Lund

Slagter Lund fik udviklet et online system bestående af en webshop, som er fuldt integreret med systemerne brugt i butikkerne. Nu sker en stor del af registreringen og regnskabsføringen helt automatisk, og væk er dagene med dobbeltarbejde. Efter det nye system blev implementeret, har Slagter Lund set væsentlig stigning i ordrer.

Vi har haft stor succes med det nye system. Vores behov for bedre at kunne håndtere vores stigende antal ordre er blevet dækket.

Twentyfour kører fortsat hosting, drift og support på hele den samlede løsning. Twentyfour tager sig af evt. problemer som måtte opstå og sørger for, at webshoppen kører perfekt.

Vi er fortsat glade for at have Twentyfour til at køre support osv. på vores site. Det giver rum til, at vi kan fokusere på vores kunder og det, vi er bedst til; nemlig at levere slagtervarer af højeste kvalitet.

left-column-image
right-column-image