fb-head-tag-img
two-column-image

Automatiser og strømlin processer med Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX leverer den omfattende kernefunktionalitet, som du har brug for, for at køre effektivt og træffe smarte forretningsbeslutninger – lige fra økonomi, menneskelige ressourcer og til driftsstyring.

Dynamics AX er en moderne, meget skalerbar og højtydende forretningssoftware til større, mere globale virksomheder og organisationer. Systemet kan let integreres i dine eksisterende systemer, og en fordel er muligheden for at koordinere din Microsoft Dynamics AX applikation med eksterne applikationer.

Vi har været på denne rejse før

three-column-icon

For Danmarks Nationalbank automatiserede vi e-mail meddelelser til deres hjemmesides arrangementskalender. Det reducerede deres administrative arbejde og forbedrede tilmeldingsprocessen.

 

three-column-icon

Hos Twentyfour har vi automatiseret en lang række arbejdsprocesser for ingeniørfirma Løwener. Integrationen har sparet virksomheden for en masse tid ved bl.a. at minimere antallet af gentagne administrative opgaver.

three-column-icon

Vi har implementeret Facebook-login og UNI•Login for Finans Danmark. Nu kan hele Danmark quizze med og mod hinanden. Den dedikerede quiz side blev optimeret til mobil og tablet, så alle quiz-deltagere kan battle på kryds af alle platforme.

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder

Dynamic AX løsninger

project-process-image

1 Sikkerhed og automatisering

Fordelene ved at integrere AX med en webshop er, blandt andre, følgende:

  • 100% up-to-date nøgletal i AX dvs. ingen ubehagelige overraskelser
  • Ingen risiko for “menneskefejl” ved håndtering af online ordrer
  • Håndter produkter, priser, lager og anden produktdata fra ét samlet sted – nemlig i AX
  • Intet tidsforbrug forbundet med opdatering af webshop
  • Automatisk oprettelse af kunder/debitorer
project-process-image

2 Er det stadig det værd?

Selvom Dynamics AX er blevet rebranded som Dynamics 365 for Finance and Operations, er der en masse organisationer, som fortsætter med ældre versioner af AX. Udover at være mere overkommelige kan ældre versioner ligeledes forbedre og forbinde allerede eksisterende systemer i din organisation.

Vi har hjulpet en bred vifte af organisationer med procesautomatisering. Både små og store, offentlige og private. Dette omfatter automation til Rigsarkivetfagforeningerne, Hovedorganisationen af Officerer i Danmark (HOD) og mange andre succesfulde kundecases.