fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside - Uni•Login

Unge danskere misligholder gæld for knap DKK 1,4 mia. Finans Danmark (tidl. Finansrådet) sætter med Twentyfour (Tidl. HTML24) som leverandør fokus på ansvarlig økonomi med Pengeuge 2017.

Finans Danmark sætter fokus på unges personlige økonomi gennem Pengeuge

Pengeuges formål er at undervise danskerne i håndtering af økonomi og finansiel forståelse, som er et større problem blandt unge mennesker.

“Et af resultaterne i rapporten er, at tal fra RKI viser, at 50.000 unge mellem 18 og 30 år er registrerede som dårlige betalere. Det er de primært, fordi de ikke betaler regningen for deres mobiltelefon eller nyindkøbte tablet” siger seniorøkonom i Finans Danmark, Solveig Råberg Tingey.

Uddannelsesformål

Én gang om året afholder Finans Danmark ‘Pengeuge’. Hertil udarbejder de undervisningsmateriale, film, Pengeuge 2017 quiz m.m. Folkeskoler bruger en uge på finansiel og økonomisk forståelse blandt elever i 7-8 klasse.

Efter en dybdegående analyse af udbydere på markedet blev Twentyfour valgt som leverandør af Pengeuge 2017s online quiz.

Vi er ekstremt ambitiøse om Pengeugen, for det er hamrende vigtigt at undervise danske unge i finansiel forståelse. Derfor søgte vi en leverandør, som kunne forstå vores vision og leve op til vores krav og forventninger.” -Mads Rørvig, Finans Danmark.

Til trods for at Pengeuges største målgruppe er de unge studerende, har de en vision om at sprede budskabet om ansvarlig økonomi til så mange danskere som muligt. Derfor blev der, foruden de studerendes UNI•Login, også implementeret et facebook-login. Nu kan hele Danmark quizze med og mod hinanden. Det dedikerede quiz-site blev optimeret til mobil og tablet, så alle quiz-deltagere kan battle på kryds af alle platforme.

 

Besøg PengeQuizzen her!

Teknologier
UNI•Login, Facebook integration, JavaScript, PHP, Elastic-database for statistik
Tid
16 dage
Kode
13,547 Linjer
Ansvar
Bjarke Larsen, Sara Vicente Jimenez
left-column-image
right-column-image

Next up: The EU!

Det var centralt, at pengequizzen virkede perfekt på alle platforme samt virkede stabilt og solidt. Pengequizzen blev kodet til at være rigid, og den er i 2017 gennemført over 21.000 gange!

Penge Quizzen er gået over al forventning. Vi er fantastisk stolte over alle de unge, som har haft mod på at gennemføre den!” – Mads Rørvig, Finans Danmark.

 

Stærke kollaborationer

Vi hos Twentyfour har været virkelig glade for samarbejdet med Finans Danmark, og vi er lykkelige over, at Finans Danmark tænker det samme om os:

“Twentyfour har været super fede at arbejde sammen med, og quizzen har været så succesfuld, at vores partnere i resten af EU har tænkt sig at tage den til sig. Forhåbentligt kan vi dermed være med til at undervise endnu flere europæiske unge i finansiel forståelse. – Mads Rørvig, Finans Danmark.

Vi takker og bukker for dette års Pengeuge, og vi ser frem til næste års!

left-column-image
right-column-image