fb-head-tag-img

Hamrende smart

Hos Twentyfour har vi udviklet en super skarp iPad app til grossister. Appen bliver fuldt integreret i dit nuværende IT-system, så alle dine IT-systemer automatisk opdateres, når der sker ændringer på appen. Det gøre dit liv meget nemmere og din virksomhed endnu bedre. Appen er allerede i brug hos GA-Import A/S og F&H of Scandinavia, hvor den er en stor succes.

two-column-image

Er du grossist og sælger dine varer til forhandlere?

Vi har udviklet en særlig app til grossister, som gør, at dine sælgere (eller dine forhandlere) kan se alle jeres produkter og bestille direkte i appen.

Appen er et simpelt og overskueligt katalog af alle jeres produkter – og data samt ordrer udveksles automatisk med Microsoft Dynamics NAV, C5AX eller e-conomic.

Grossist appen bliver fuldt integreret i dit nuværende IT-system, således at din sælger nemt kan få det fulde overblik over den nuværende lagerstatus, priser, produkter m.m. Ligeledes vil alle dine IT-systemer automatisk blive opdateret og synkroniseret, når kunden lægger en ordre. Det hele foregår fuldstændigt automatisk, og uden at du selv skal foretage administration (restriktioner mm. kan selvfølge indlægges efter ønske).

Er dit IT-system endnu ikke fuldt integreret, eller har du brug for en ny webshop – enten B2B eller B2C? Så hjælper vi selvfølgelig også med det!

two-column-image

Sælgerne får en ekstra hjælper!

Har I kørende sælgere ude hos forhandlerne?

I så fald kan I slippe for besværlige tryksager med produkter gennem vores app. Det virker langt mere professionelt og sikrer, at man altid hurtigt kan finde produkter, via appens søgning, samt placere ordrer sammen med kunden.

two-column-image

Fordele ved vores grossist iPad app

  • Kunder og sælgere har altid opdateret adgang til produkter og ydelser.
  • Minimalt manuelt arbejde forbundet med information om produkter.
  • Mindre risiko for fejl som ved f.eks. tryksager.
  • Ingen dyre tryksager, som skal trykkes flere gange årligt.
  • Optimal automatisk lager- og logistikstyring.
two-column-image

Det siger vores kunder

GA-Import A/S er blot én af vores mange succeshistorier.

Så er du glad for ideen om at optimere, effektivisere og give dig selv mindre busywork? Giv os et kald og lad os sammen finde den perfekte løsning!

+ 10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder