fb-head-tag-img
two-column-image

Automatiser din CRM!

Kunderelationsstyring eller Customer Relationship Management (CRM) er nu kernen i enhver virksomhed. Du har en virksomhed at drive og det betyder at du håndterer mange kunder, med forretningsmuligheder i markedsføring, salg og produktudvikling, osv. En CRM integration vil være helt naturligt til at hjælpe.

Twentyfour er specialiseret i data integrationer og automatisering, så vi kan hjælpe virksomheder til at maksimere produktivitet og effektivitet ved at digitalisere manuelle processer og automatisere arbejdsgange.

two-column-image

Hvad er CRM Integration?

CRM integration går på at integrere din CRM med resten af organisationens systemer såsom marketing, salg, support, webshop, website eller specialbyggede systemer. På den måde kan data automatisk overføres fra et system til et andet, uden menneskelig indblanding. Mange af fordelene er relateret til:

  • Forkorte salgsprocessen.
  • Reducere omkostninger og forøge produktivitet.
  • Organisering og centralisering af data.
  • Bedre overblik af kundeadfærd.
  • Pålidelig og konsistent information.
two-column-image

Automatiser jeres processer

CRM integrationer kan optimere arbejdsgange, synkronisere data mellem forskellige systemer, øge virksomhedens effektivitet og ultimativt skabe nye indtægtskilder med reale forretningsfordele.

Twentyfour har i mange projekter implementeret store integrationsløsninger for organisationer, virksomheder og institutioner såsom:

two-column-image

Hvad kan vi gøre for dig?

Med mange års ekspertise i digitale integrationer og automatisering i Twentyfour, stræber vi konstant efter at levere resultater vores kunder kan drage fordele af. Vores fokus er på hvordan vi kan erstatte besværlige arbejdsgange og automatisere processer, som får din virksomheder til at skilles sig ud fra mængden.

Uanset hvilket CRM system du anvender, så kan vi integrere det med dine andre systemer. Indtil videre har vi endnu ikke fundet to systemer, som vi ikke kan integrere.