fb-head-tag-img

Automatiser din CRM!

Kunderelationsstyring eller Customer Relationship Management (CRM) er nu kernen i enhver virksomhed. Du har en virksomhed at drive og det betyder at du håndtere mange kunder, med forretningsmuligheder i markedsføring, salg og produktudvikling, osv. CRM Integration vil være helt naturligt til at hjælpe. Twentyfour er specialiseret i data integration og automatisering, så vi kan hjælpe virksomheder til at maksimere produktivitet og effektivitet ved at digitalisere manuelle processer og automatisere arbejdsgange.

two-column-image

Hvad er CRM Integration?

CRM integration går på at integrere din CRM med resten af organisationens systemer såsom marketing, salg, support, webshop, website eller specialbyggede systemer. På den måde kan data automatisk overføres fra et system til et andet, uden menneskelig indblanding. Mange af fordelene er relateret til:

  • Forkorte salgsprocessen
  • Reducere omkostninger og forøge produktivitet
  • Organisering og centralisering af data
  • Bedre overblik af kundeadfærd
  • Pålidelig og konsistent information
two-column-image

Automatiser jeres processer

CRM integrationer kan optimere arbejdsgange, synkronisere data mellem forskellige systemer, øge virksomhedens effektivitet og ultimativt skabe nye indtægtskilder med reale forretningsfordele.

Twentyfour har i mange projekter implementeret store integrationsløsninger for organisationer, virksomheder og institutioner såsom:

two-column-image

Hvad kan vi gøre for dig?

Med mange års ekspertise i digital integration og automatisering i Twentyfour, stræber vi konstant efter at levere resultater vores kunder kan drage fordele af. Vores fokus er på hvordan vi kan erstatte besværlige arbejdsgange og automatisere processer, som får din virksomheder til at skilles sig ud fra mængden.

Uanset om du bruger SAP, Salesforce, HubSpot, PipeDrive, Zoho, bpm’online, NetSuite, Dynamics eller anden CRM, så kan vi integrere det. Indtil videre har vi endnu ikke fundet to systemer, som vi ikke kan integrere.

Vil du lære mere om forældede systemer? Læs vores artikel på dansk om emnet – De 3 måder at håndtere forældede IT-systemer i din organisation