fb-head-tag-img

Dominik Chomicki – Ny udviklingschef i Twentyfour

Den 1. september 2022 indtog Dominik Chomicki titlen som vores nye Head of Development. En titel som Dominik gennem godt seks år, i den grad, har bevist at han fortjener. Dominik startede nemlig allerede sin rejse i Twentyfour tilbage i starten af 2017, hvor han blev ansat. Sidenhen har han haft en fremgangsrig karriere hos Twentyfour.

Dominik er, som udviklingschef fremadrettet ansvarlig for vores tekniske retning samt produktionsteam. Specifikt, ansvarlig for eksekveringen af alle de projekter og produkter vi bygger internt såvelt som eksternt for vores kunder. Dominik er i spidsen for flere teams fordelt på vores tekniske, udvikling- og designmæssige enheder, herunder;

  • Design og UX.
  • Webudvikling (frontend og CMS).
  • Integration og backend.
  • Vores interne produktudvikling.

En udviklingsrejse i raketfart

Dominik er født og opvokset i Polen, og kom til Danmark for at studere. Først tog han en bachelorgrad i Business, Economics & IT fra KEA, hvorefter han afsluttede en master fra ITU indenfor Software Design.

I forbindelse med afslutningen af sin uddannelse blev Dominik ansat som Project Manager hos Twentyfour. Det betød at Dominik gennem flere år måtte jonglere et gradvist større og større arbejdsansvar. Og det gjorde han endda samtidig med at han færdiggjorde sine studier.

I sin tid hos Twentyfour, har Dominik haft mange forskellige hatte på, inden han fik titlen som Head of Development. Udover sin første rolle som Project Manager, har han arbejdet som Account Manager, Internal Process Manager og Product Owner.

Hvor Dominik tidligere har haft stor fokus på afsætning, rådgivning og kundekontakt, består hans arbejde nu i større grad i at håndtere Twentyfours interne processer. Fremadrettet vil han have stor indflydelse på den tekniske del af holdets produktion og leverancer.

“Det lyder måske som en kliché, men at løse problemer er et af Twentyfours hovedfokusområder. Og det resonerer jeg i høj grad med. Jeg har været ansat i virksomheden i godt seks år, og jeg kender vores processer og de problemstillinger vi står overfor. Ikke kun i relation til at løse problemer for vores kunder, hvilket er yderst vigtigt. Men særligt er jeg glad for at have fået ansvaret for at løse nogle af vores interne udfordringer.”

Dominik Chomicki, Head of Development i Twentyfour

Dominik Chomicki som er ny udviklingschef i Twentyfour

Qua Dominiks mange års erfaring i virksomheden og de adskillige ansvarsområder han løbende har haft, har Dominik et fantastisk overblik og en rodfæstet forståelse for vores virksomhedskultur. Dominik har selv haft jord under neglene og har været en aktiv rolle på mange forskellige typer af opgaver og projekter. Det gør at han både fra et medarbejder- og ledelsesmæssigt perspektiv, har en god føling med, hvor vi befinder os i forhold til vores værdier, mission og vision.

Ildsjæl med erfaring, talent og en stærk vilje

Vi ser det som et stort privilegie at Dominik har valgt at fortsætte sin karriere hos Twentyfour. Han har fra starten udvist et kæmpe initiativ og arbejdet benhårdt for at nå sine mål, hvilket bl.a. er med til at gøre ham til en stor inspirationskilde for resten af teamet.

Selvom Twentyfour har eksisteret siden 2010, og at vi undertiden har udviklet +1.000 kundeprojekter, er vi stadig en relativ lille udviklingsvirksomhed. Der er derfor altid plads til forbedringer i vores forretning, og det giver ildsjæle som Dominik mulighed for at komme ind i virksomheden, udvikle sig og få indflydelse – hvis man viser man har viljen og evnen.

Gennem tiden har Dominik set Twentyfour gennemgå forskellige faser, herunder bl.a. omstrukturering og nedlægning af afdelinger. Han har været med til at forbedre arbejdsprocesser og skabe nye måder at gøre tingene på. Han har sågar været med til at ændre Twentyfours forretningsmodel til en mere bæredygtig model! I dag har vi et særligt fokus på at opretholde et langsigtet samarbejde med vores kunder.

Dominik har allerede bragt flere konstruktive og forbedrende tiltag på banen og eksekveret en række processer der allerede gavner vores team og vores kunder. Med Dominik ved roret for vores leverancer og udvikling går Twentyfour en yderst spændende fremtid i møde som digitalt udviklingshus.