fb-head-tag-img

Hastighed betyder mere, end du tror

Langsomme sites rangerer generelt dårligere på Google, skaber frustration og fører til, at potentielle kunder forlader dit website. Hastighed betyder altså mere, end du måske er klar over, og påvirker din indtjening betydeligt. Med vores erfarne team kan du nemt optimere dit websites hastighed, øge indtjening og forbedre kundetilfredshed.

three-column-image
two-column-image

Kom frem før konkurrenten

Hvordan kommer dine kunder/besøgende ind på dit website? Formentlig vil de google din virksomheds navn, dit produkt eller noget, der relaterer sig hertil, og finder så herefter dit website på Google.

Derfor er det vanvittigt vigtigt, at det er dig og ikke din konkurrent, som kommer frem øverst på listen.

Det samme gælder dine Google Ads annoncer. Annoncerne skal helst være så billige og effektive som muligt og stå som nr. 1 på Googles søgeresultat.

two-column-image

SEO og hastigheden

For det første så bryder dine kunder sig ikke om langsomme sites. Som forbrugere er vi blevet langt mere utålmodige, end vi tidligere har været.

40% af forbrugerne forlader et website, hvis det bruger mere end 3 sek. på at loade – så det er vigtigt, at dit site loader hurtigt.

For det andet foretrækker Google altid hurtige hjemmesidder og rangerer dem højere i søgeresultaterne. Hvis dit site ikke er optimalt kodet, eller har andre tunge elementer i sig, rangerer dit site langsommere på Google, hvilket fører til en lavere rang. En lavere rang på Google resulterer i:

  • Højere pris for alle annoncer.
  • Konkurrenterne ligger øverst på Google.
  • Ringe brugeroplevelser.
  • Brugere vender ikke tilbage.
two-column-image

Lavere loadtid

Dit site kan fikses, så det loader langt hurtigere. Nogle fixes er meget hurtige at lave og kan have kæmpe positiv indvirkning. Andre elementer er mere dybdegående og avancerede.

For At Work fik vi loadtiden ned fra 5,28 sekunder til 2,26 sekunder for første besøg på sitet. For andet besøg på sitet fik vi loadtiden helt ned fra 2,92 sekunder til 0,84 sekunder. DOMContentLoaded gik fra 3,44 til 0,71 ved første besøg og 1,46 til 0,39 ved andet besøg.

Dette blev gjort uden større indgreb på sitet.

Undrer du dig over, hvor vigtige, de få sekunder er? Forestil dig at skulle købe en togbillet på mobilen, når toget allerede holder på perronen. En hurtig hjemmeside giver dig mulighed for at give dine kunder bedre service, og efterlader dem glade og med tillid til din virksomhed.

two-column-image

En del af god SEO

Optimering af websites’ loadtid er en fast del af god SEO – og heldigvis er det sjældent for sent at gøre noget ved.

Så lad os hjælpe med at forøge hastigheden på dit site hvis du gerne vil komme før konkurrenten.

Vi har udviklet websites og webprojekter for kunder som HODUnity TechnologiesDONG Energy, Bella Centret, Folketinget, og mange andre. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit site!

Det er en investering, som hurtigt tjenes hjem igen.