fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Nyt website til restauranten på toppen af Christiansborg

Tårnet er en restaurant placeret på toppen af Christiansborg i det karakteristiske slotstårn med udsigt over København. Restauranten er resultatet af et samarbejde mellem Christiansborg, Folketinget og Bojesen.

I 2014 blev det besluttet af samarbejdspartnerne bag den populære restaurant ”Tårnet”, at der skulle oprettes et website til booking af borde, fremvisning af den unikke udsigt og reklamering for særtilbud m.m. Designet blev udviklet af deres interne kommunikationsenhed, men folketinget satte programmeringsopgaven i udbud. Dette var en opgave med en særdeles ambitiøs tidsramme; nemlig blot en måned (april til maj). Twentyfour (Tidl. HTML24) tog udfordringen op, bød på opgaven og vandt. Webredaktør Kristian S. Nørregaard begrundede valget af Twentyfour på følgende måde:

”Vi valgte Twentyfour af flere årsager. De kunne først og fremmest tilbyde fleksibilitet, effektivitet og en konkurrencedygtig pris, men samtidig havde de så meget erfaring med lignende projekter, at vi kunne have tillid til, at de kunne løfte opgaven.” – Kristian S. Nørregaard, webredaktør i Folketinget.

 

Besøg Tårnet her!

Teknologier
Wordpress, Hosting, Dinnerbooking, Language control
Tid
2 dage
Kode
4444 Linjer
Ansvar
Bo Møller
left-column-image
right-column-image

Resultat

Twentyfour leverede en velstruktureret hjemmeside kodet efter best practice i WordPress. Der var fokuseret på dels at skabe en hurtig og glidende bestillingsproces for restaurantens gæster og dels at sikre, at administrationen af sitet var let og overskuelig. Foruden programmeringsdelen stod Twentyfour for hosting af sitet og support.

Twentyfour og Folketinget hat fortsat et tæt løbende samarbejde om opdateringer og ændringer på sitet.

Funktionerne

  • Galleri
  • Nyhedsmodul
  • Online bord-bookingsystem
  • Promotion-bokse
  • Responsive site
  • Sprogstyring på sitet
two-column-image