fb-head-tag-img
two-column-image

Vi udvikler Drupal

Drupal er et CMS, som egner sig formidabelt til alle typer virksomheder – uanset om du søger et simpelt og elegant online visitkort, en stor og kompleks webshop eller en ny web app.

Dette har gjort det til et af de mest populære Content Management Systems (CMS) i verden. Anvendt til mere end 7,2 mio. websites er det et CMS i konstant udvikling.

CMS’et er anvendt af store internationale organisationer – bl.a. af The Economist, JYSK, University of Oxford og Pinterest.

Vi har været på denne rejse før

three-column-icon

For Danmarks Nationalbank udviklede vi et elegant website, som automatiserede adskillige interne arbejdsgange. Websitet blev integreret med MailChimp.

three-column-icon

Vi står for drift, DevOps, hosting og support af Rigshospitalets website for bloddonorene.

three-column-icon

For DR Koncerthuset har vi bygget et kæmpe online univers – integreret med adskillige af Koncerthusets systemer, herunder CRM.

Optimer din forretning

three-column-image

Automatisering

Ved at forbinde (integrere) Drupal med organisationens allerede eksisterende systemer reducerer du manuelle arbejdsgange og sikrer ensartet data.

three-column-image

Skalerbart

CMS’et er ganske skalerbart og er et glimrende valg for virksomheder i vækst såvel som for etablerede organisationer.

three-column-image

Robust og sikkert

Som de fleste moderne CMS’er har Drupal høj fokus på sikkerhed. CMS’et kommer med egne sikkerhedsforhold, og flere kan tilbygges, skulle det være nødvendigt.

Drupal løsninger

project-process-image

1 Drupal ERP-integration

Drupal kan med fordel forbindes (integreres) med dine andre systemer og dermed synkronisere data mellem alle dine systemer.

Vi kan bl.a. integrere CMS’et med dine ERP-systemer som eksempelvis Microsoft Dynamic Nav, AX, C5, SAP eller E-conomic.

Ved at forbinde Drupal med jeres virksomheds resterende systemer automatiseres manuelle arbejdsopgaver, og menneskelige fejl reduceres.

Eksempelvis fik Ny Carlsberg Glyptotek udviklet en ny website samt integreret deres ERP-system med Twentyfours integrationsplatform. En ny online identitet var her med til at skabe merværdi for Ny Carlsberg Glyptotek.

project-process-image

2 Et CMS til alle?

Ingen virksomhed har nøjagtigt samme behov eller rammer deres kunder på samme vis.

Virksomhedens egne behov er i centrum for Drupal. Der er rig mulighed for at tilpasse CMS’et, så det når de målsætninger, som netop jeres virksomhed har.

Som et open source CMS er Drupal et økonomisk godt valg. Et kæmpe community supplerer med tusindvis af gratis plugins. Det vil sige, at der er endnu flere muligheder for, at du kan give dine kunder den bedste digitale oplevelse.

Skal Twentyfour udvikle dit næste eller helt nye responsive website, webapp eller stå for integrationen af dine systemer?