fb-head-tag-img
Cases - Forretningskritisk system - Uni•Login

Twentyfour har implementeret Uni•Login på medieogkommunikationsleksikon.dk og hjulpet forlaget Samfundslitteratur med at give en vigtig del af målgruppen adgang til leksikonet.

Medie- og kommunikationsleksikon er et uundværligt opslagsværk for studerende og elever, der beskæftiger sig med medievidenskab, kommunikation, journalistisk osv. Leksikonet lever både i trykt form og på medieogkommunikationsleksikon.dk. Det er forlaget Samfundslitteratur, som står bag udgivelsen, der kontinuerligt bliver udbygget og opdateret.

Twentyfour (Tidl. HTML24) har bygget hele websitet i WordPress, og én af opgaverne har været at implementere Uni•Login. Fra starten kunne man logge ind på leksikonet med WAYF eller via en personlig licens, men der var behov for at udvide paletten af login-muligheder.

”Mange gymnasier bruger ikke WAYF, så derfor var det vigtigt, at vi kunne tilbyde login via Uni•Login” fortæller Mette Johnsen, som er digital projektleder ved Samfundslitteratur.

Ud over den konkrete opgave med Uni•Login bruger Samfundslitteratur også Twentyfour til løbende optimering og justering af websitet – senest med et større layoutmæssigt løft og nogle mindre funktionalitetsrettelser.

 

Besøg Samfundslitteratur her!

Teknologier
PHP
Tid
34 dage
Kode
25306 Linjer
Ansvar
Peter Heiberg
left-column-image
right-column-image

Resultat

Selve loginløsningen leveres af Styrelsen for IT og Læring (STIL), og Twentyfour har implementeret løsningen i loginboksen på medieogkommunikationsleksikon.dk, så det nu præsenteres som en mulighed på lige fod med de to andre login-muligheder.

”Da vi først fik hul igennem til STIL, så Twentyfour kunne få de oplysninger, de skulle bruge, kørte det bare, som det skulle. Det blev hurtigt implementeret, og de var hurtige til at tilpasse de ting, jeg gerne ville have ændret i forhold til layoutet” siger Mette Johnsen, der sætter pris på den åbne og direkte kommunikation med Twentyfour.

”Det er vigtigt for samarbejdet, at de er gode til at melde ud, hvis der er noget, der ikke går efter planen, og at de samtidig er lydhøre over for de ønsker til ændringer, vi måtte have. Og det synes jeg, de har været,” siger hun.

left-column-image
right-column-image