fb-head-tag-img
two-column-image

Uendelige muligheder

Magento er skrevet i PHP og bruger flere andre PHP’er såsom Laminas og Symfony. Det er en genial platform – men samtidig en platform, der kræver noget teknologisk know-how at mestre. Mulighederne for tilpasning er nemlig tæt på uendelige med Magento, hvilket kan være en stor fordel, hvis man ved, hvordan man sammensætter den helt rigtige løsning.

two-column-image

Lad os sammensætte den helt rigtige løsning

Hvis du har valgt Magento som dit webshopsystem, kan vi integrere Magento med resten af dine systemer, så håndtering og administrering af varekatalog, kunder, ordrer mm. bliver automatiseret. Vi har meget erfaring med HTML, CSS og PHP, og vi kan derfor tilrette din Magento webshop, så den passer til lige netop dine ønsker og behov.

two-column-image

Brug din tid der, hvor du er bedst

Det er med Magento, som med mange andre systemer, en fordel at være helt skarp på hosting, backup, domæne, moduler og design – og det er altså her, vi kommer ind i billedet! Ved at lade os udvikle og hoste din webshop, kan du bruge din tid der, hvor du er bedst, og hvor der skabes mest værdi for din virksomhed – og lade os om koderne og vedligeholdelsen.

+10 millioner

Mennesker bruger årligt de systemer og websites, vi fremstiller til vores kunder