fb-head-tag-img
two-column-image

Fleksibel webshop til dine behov

Twentyfour er et førende digitalt bureau og eksperter i udviklingen af WooCommerce webshops. Det er en utrolig fleksibel og brugervenlig e-handelsudvidelse til WordPress, som vi udvikler til dig og dine kunders behov.

Med en WooCommerce-webshop får du vigtige funktioner til din webshop, som hjælper med at øge salget på din webshop.

Vi udvikler ofte webshops, herunder WooCommerce webshops, til GlyptoteketDR Koncerthuset, Destination Bornholm, og mange andre.

Vi har været på denne rejse før

three-column-icon

For Løwener har vi opbygget en teknisk SEO-optimering, integration mellem WooCommerce og Dynamics NAV, forbedret det eksisterende websted i webshoppen og udviklet et responsivt design af webstedet.

three-column-icon

Sikkerheden på webstedet skal være første prioritet. Rigshospitalet valgte Twentyfour til drift og sikkerhed på deres websted grundet vores baggrund inden for webudvikling

three-column-icon

Målet med det nye sted er at øge museumsbesøgende og salg på Glyptotekets webshop. Et nyt websted kodet fra bunden med tilhørende webshop.

WooCommerce - det rigtige valg for din organisation

three-column-image

Automatisering

Vi kan få din webshop til at tale sammen med for eksempel finansielle/ERP-systemer, lagersystemer, CRM, printere og mobile enheder.

three-column-image

Fordelene ved at bruge WooCommerce

Det er licensfrit, fleksibelt – kan udvides og bygges videre, altid gode brugeroplevelser – og så er det SEO venligt.

three-column-image

Fremtidssikker, sikkerhed og kvalitet

Sikker e-handel og kvalitetsoplevelser er vores mål, når vi udvikler webshops. Din virksomhed er i centrum, og vi stræber efter at skabe den bedste ramme for konverteringer.

Hvorfor du skal bruge WooCommerce

project-process-image

1 Automatisk regnskabs- & ERP-integration

Med vores integrationsplatform kan du automatisere dine processer og optimere din dataflyt på tværs af alle dine systemer og platforme.

 

Det betyder:

  • Automatiseret regnskab
  • Automatisk bogføring
  • Minimerede omkostninger
  • Ekstremt let at bruge
  • Minimeret menneskelig fejl

 

Lyder det for godt til at være sandt? Så giv os et kald og lad os sammen finde den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

project-process-image

2 WooCommerce & kundetilfredshed

”Vi ledte efter en stærk, fleksibel og professionel partner, der sammen med projektets styringsgruppe kan lede og drive projektet fremad. Twentyfour levede bestemt op til kravene. ”

– Mikael Ipsen, IT & Web Manager, Glyptoteket.