fb-head-tag-img
two-column-image

En samlet platform, der samler alle systemer i din organisation

Hos Twentyfour har vi specialiseret os i Microsoft Dynamics-integrationer, men vi går gladeligt skridtet videre og integrerer hele din organisation.

Med Dynamics 365 får din organisation en samlet platform til hele forretningen – bl.a. ved at integrere systemer såsom dit CRM-system sammen med dit ERP-system.

En integration mellem dit CRM-system og ERP-system vil samle alle dine systemer på en fælles platform, som vil skabe tværfunktionalitet og sammenhæng mellem organisationens mange processer.

two-column-image

Fordelene ved at integrere 365

Der er en masse fordele ved at integrere Dynamics 365. De primære fordele er:

  • Automatiserer processer
  • Færre menneskelige fejl
  • Mindre information der skal vedligeholdes
  • Simplere ordreproces
  • Optimal lager- og logistikstyring
  • Mindre risiko for fejl ved overførsel af data
two-column-image

Øget effektivitet

Ved at integrere dine eksisterende systemer med med Dynamics 365 vil de manuelle processer automatiseres. Dette vil samle alt data, processer og personer i et system, hvilket skaber det bedste grundlag for øget effektivitet i hele forretningen.

Med andre ord bidrager det til en mere klar, effektiv og optimeret arbejdsproces med ensartet information på tværs af alle jeres systemer.

Hos Twentyfour har vi stået bag en lang række komplette integrationer af forretningskritiske systemer, og vi er meget stolte af at vores mange succesfulde kundecases!