fb-head-tag-img
two-column-image

Hvorfor Twentyfour elsker Basecamp som et projektstyringsværktøj

Hos Twentyfour har vi integreret Basecamp til vores daglige arbejde. Vi elsker dybest set, hvordan basecamp giver os et meget bedre overblik over hele organisationens projekter. Vi er blevet meget mere produktive og bedre organiserede. Vi kommunikerer meget bedre gennem hele organisationen og med vores klienter. Derudover med Basecamp kræver det færre møder, fordi alt vil blive uploadet, skrives og diskuteret på Basecamp.

two-column-image

Det eneste værktøj, du har brug for, for at køre hele din virksomhed

Basecamp deler dine organisation op i separate projekter, som du selv opretter. Hvert projekt indeholder alt, der er relateret til det aktuelle arbejde. F.eks. Alle involverede personer, enhver diskussion, hvert dokument, fil, opgave, vigtig dato osv. Alt vil blive adskilt mod de specifikke projekter!
Og inden for hvert projekt vil der være alle de værktøjer, som dit team har brug for, for at få gjort arbejde.

three-column-icon

three-column-icon Opslagstavler

Hold hele samtalen sammen på en enkelt side, hvilket giver alle projekter en mere organiseret struktur. Det er på tide at stoppe med at grave via e-mail eller forsøge at samle en historie tilbage fra fragmenterede svar, som bare tager meget af din tid.

three-column-icon

three-column-icon To-do lister

Opret to-do lister til alt det arbejde, som du eller dit team har brug for, tildele opgaver til bestemte personer og indstille forfaldsdatoer. Basecamp vil også følge op forfaldne opgaver for dig.

three-column-icon

three-column-icon Tidsplan

Hvert projekt i Basecamp indeholder en tidsplan. En tidsplan, der viser alle daterede to-do’s og begivenheder for det projekt. Alle på projektet kan se det, så alle vil vide, hvad der kommer op.

three-column-icon

three-column-icon Dokumenter og filer

Hvert projekt har et rum til at dele dokumenter, filer, billeder og meget mere. Da alle i dit team og mulige klienter på projektet har adgang til projektet, vil alle vide nøjagtigt, hvor de kan finde alt.

three-column-icon

three-column-icon Gruppechat

Basecamps gruppechat i realtid giver dig mulighed for at stille hurtige spørgsmål og få lige så hurtige svar. Alt sammen uden at nå ud til en separat app. Og det bedste er, at du kan forbinde din arbejdsmail til din basecamp-konto, som giver dig beskeder hver gang, du får en besked, og når nogle kommenterer på projektet.