fb-head-tag-img
two-column-image

Den største platform for automatisering af markedsføring

MailChimp er verdens største marketingautomatiseringsplatform for ambitiøse virksomheder eller veletablerede organisationer. Mailchimp er en e-mail marketing software (EMS), som giver dig en række lette muligheder for at designe, sende og gemme skabeloner til dine e-mails. Mailchimp giver dig mulighed for nemt at oprette og sende nyhedsbreve og salgs-e-mails til specifikke målgrupper. Det har en række indbyggede statistisk analyseværktøjer, der hjælper dig med at optimere din e-mailmarkedsføring.

two-column-image

En automatisk dataintegration


Den bedste måde at undgå disse problemer er gennem en automatisk dataintegration. Integration etablerer en forbindelse mellem MailChimp og din anden software, og MailChimp opdateres således konstant med data fra disse systemer. Dette sparer dine medarbejdere tid på manuelt arbejde og frigør ressourcer.

Hos Twentyfour er vi specialiserede i dataintegrationer. Vi har mange års erfaring med at digitalisere manuelle processer og integrere forretningskritiske systemer for at nå de bedste løsninger til vores kunder. Vores kvalitet og effektivitet vises ved antallet af integrationer, vi har udviklet til organisationer som L’Oréal Redken, Finans Danmark, de danske fagforeninger BUPL, HOD & CS og mange flere.

two-column-image

Fordele ved integration

Fordelene ved at integrerer MailChimp med resten af din virksomhed inluderer:

  • Indsamle kundedata i realtid
  • Automatiserer arbejdsgange
  • Færre menneskelige fejl
  • Sikre ensartede resultater
  • Sparer tid

For at finde ud af, hvordan denne metode til dataintegration fungerer og komme i gang med at integrere dine data i MailChimp, så kontakt os på nedenstående felt!