fb-head-tag-img
two-column-image

Gør betaling lettere med MobilePay Subscriptions

Vi kan hjælpe dig med at sikre at dine kunder kan gennemføre betalinger og administrere abonnementsordninger via MobilePay Subscriptions direkte fra dit website eller webshop.

Som certificeret MobilePay integrator kan vi hjælpe med at opsætte en integration til MobilePay Subscriptions direkte fra din digitale platform.

Med MobilePay abonnementer og fakturaer kan dine kunder nemt og overskueligt betale med et enkelt swipe og undgå potentielle fejl i indtastning af kortoplysninger og øvrige data. Kunderne kan tilmelde sig løbende fakturering og abonnementsbetaling uden at skulle forny denne løbende.

two-column-image

Hvorfor MobilePay Subscriptions?

MobilePay er en af de foretrukne betalingsløsninger i Danmark. Med over 4.3 millioner brugere og over 200.000 butikker og webshops i Danmark.

Med en MobilePay betalings- eller abonnementsløsning giver du dine kunder en nem brugerrejse, og så er der ydermere besparelser at hente ved at lave en betalingsintegration til din online platform, da du undgår manuel fakturering.

Derudover har MobilePay rundet en million transaktioner i gennemsnit om dagen og betalinger med MobilePay i nethandlen vækstede med 84% i 2021.

two-column-image

Vil du vide mere?

Vi har stor erfaring med at lave integrationsløsninger med en masse forskellige applikationer og har bl.a. lavet integrationer for Rigsarkivet, Løwener, Mond of Copenhagen og mange flere.

Vil du høre mere om hvordan du integrerer din platform med MobilePay Subscriptions? Så kan du skrive dig op til en uforpligtende snak via vores kontaktform nederst på siden.