fb-head-tag-img
two-column-image

Vi er uCommerce specialister

Det dansk udviklede uCommerce er utroligt populært – og med god grund. Systemet kan bruges af både store og små virksomheder og til både B2B og B2C, og det bliver brugt af alt fra Faber-Castell til Heinz, Røde Kors og tonsvis af andre virksomheder. Hos Twentyfour specialiserer vi os i opsætning og ikke mindst integration mellem uCommerce og dine andre forretningskritiske systemer.

two-column-image

Minimer omkostninger ved dine salg

Enhver virksomhed holder af salg. Jo flere salg des bedre. Men salg fører, som du ved, en masse manuelt arbejde med sig. Udskrivning af faktura, manuel indtastning af ordrer i økonomisystemerne, opdatering af lager osv. Det koster tid og penge. Tid og penge, som nemt kunne være brugt andre steder.

two-column-image

Din situation og din forretning for øje

Hos Twentyfour har vi altid din situation og din forretning for øje, når vi udvikler projekter. Vi kender til smerten ved at se revisorerens lønseddel, eller ved at være fanget på kontoret fordi salgene manuelt skal tastes fra det ene system til det andet til det tredje. Dette findes der heldigvis en løsning på.

two-column-image

Automatisk bogføring med uCommerce

Vi udfører integrationsløsninger mellem din webshops uCommerce og dine økonomi-, lager- og kundesystemer – ja, selv din printer. Når kunden foretager et køb på din webshop, vil alle systemer blive opdateret og synkroniseret, og din webshop viser med det samme, om en vare er udsolgt.

Om du bruger Sitecore eller Umbraco i sammenspil med dit uCommerce, om du har Microsoft Dynamics Nav, AX eller C5, eller om du bruger e-conomic eller SAP, så får vi systemerne til at tale sammen.

Hvordan skaber integrationer værdi for din virksomhed?

 

 

two-column-image

Skalerbare løsninger

Typisk oplever man, som vækstende virksomhed, at webshoppen har svært ved at holde til presset fra alle de mange salg. Vi udvikler naturligvis vores løsninger, så de er skalerbare og nemt kan tilpasses mængden af kunder, du har.

Og det er uCommerces funktioner særligt gode til:

  • Fuldt tilpasseligt
  • Lagerstyring
  • Viser de relaterede produkter
  • Viser ordrehistorikken
  • Integreres med andre systemer
  • Umbraco og Sitecore sky
  • Flere valutaer
  • Flere sprog
two-column-image

Lad os hjælpe dig med dit uCommerce-projekt

Vores team hos Twentyfour udvikler websteder, webshops, webprojekter og integrationer. Vi har udviklet projekter for en række klienter, såsom L’Oréal Redken, danske fagforeninger, HOD, Rigshospitalet, Finans Danmark, Danmarks Nationalbank og mange flere.

Kontakt os på feltet nedenfor, og lad os hjælpe dig med dit uCommerce-projekt.