fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Forbedring af digital tilstedeværelse for BWSC - Ny brugeroplevelse (UX), webdesign, ny hjemmeside og vedligeholdelse

Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med BWSC, en dansk virksomhed med en rig historie, der går tilbage til 1904. BWSC er specialiseret i udvikling af højeffektive kraftværker og er totalentreprenør af kraftværksprojekter verden over. Kunden henvendte sig til os med ønsket om at bygge en ny, moderne og dynamisk hjemmeside, der ville afspejle deres skift fra en produktionsbaseret tilgang til en servicebaseret forretningstilgang og gøre deres fremtid mere digital.

 

Allerede fra begyndelsen stod det klart, at BWSC ønskede en hjemmeside, der kunne fremvise deres professionalisme og stærke historie som en veletableret virksomhed. Vores team så muligheder for at udvikle BWSCs online tilstedeværelse ved at skabe et nyt UX og webdesign, der ville give et forfriskende, moderne og professionelt look. Vi foreslog også at bygge hjemmesiden baseret på resultatet af UX- og webdesign-leverancer, og derved give BWSC en samlet digital oplevelse.

 

Vi er glade for at have haft muligheden for at arbejde sammen med BWSC om dette projekt. Deres innovative løsninger og tilgang til deres forretning gjorde det til et spændende og udfordrende projekt for os. Det endelige produkt er en visuelt tiltalende og brugervenlig hjemmeside, der effektivt kommunikerer BWSCs unikke værdiforslag til potentielle kunder. Vi er spændte på at se den indflydelse, den nye hjemmeside vil have på BWSCs forretning og ser frem til at arbejde sammen med BWSC igen i fremtiden.

 

Besøg BWSC her!

Processen

Projektet var opdelt i flere faser, startende med UX, Design & afklaringer. I denne fase gennemgik vi den visuelle identitet, design og afklarede de forskellige funktionaliteter, der er nødvendige for hjemmesiden. Vi diskuterede de forskellige elementer og målgrupper for at kunne skitsere det illustrative mål.

 

Da UX & designbehovene var afklaret med succes mellem kunden og Twentyfour, gik vi videre til næste fase, UX & Design udviklingen. I denne fase udviklede vi designet til den nye hjemmeside, som gennemgik op til 3-5 iterationer, indtil en løsning, som alle var enige om, var fundet og færdigdesignet.

Herefter gik vi videre til Frontend-udvikling, hvor vi udviklede de specificerede elementer til hjemmesiden. Vi udviklede også backend-funktionaliteterne såsom funktionaliteten til at downloade tekniske papirer om en underkategori.

 

Da hjemmesiden var klar til at få implementeret tekster, billeder og filer, afholdt vi et kursus i WordPress løsningen (workshop) for at overdrage indholdsimplementeringen til kunden. Hjemmesiden blev derefter testet under og efter indholdsimplementeringen. Testen blev gennemført af både klienten og Twentyfour, hvilket sikrede, at hjemmesiden var af højeste kvalitet.