fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Opbygning og opdatering af SKS Advokatfirmas hjemmeside og digitale strategi

SKS Advokatfirma brænder for at hjælpe deres kunder og har særligt fokus på den høje faglige kvalitet samt one-to-one tilstedeværelse med klienterne. SKS Advokatfirma skiller sig ud fra deres (sommetider konservative) konkurrenter gennem en moderne tilgang til arbejdet, og de lægger vægt på at være nede på jorden i deres møde med klienter.

SKS Advokatfirma blev grundlagt i 2020 af Hussain, Kristoffer og Othman. Firmaet specialiserer sig i erhvervsretlige emner og kundesager inden for bl.a. skatter og afgifter, insolvens og rekonstruktion, anti-hvidvask og compliance, erhvervsstrafferet, selskabsret, fast ejendom, bank og finansiering, corporate commercial samt retssager og voldgift.

SKS Advokater kontaktede Twentyfour for at få hjælp til at starte deres nye digitale rejse. Konkret havde de brug for en hjemmeside til at tiltrække klienter, en visuel identitet i tråd med det nye website design samt nye billeder og videoer til at vise deres klienter, hvem SKS Advokatfirma er. Det var vigtigt for dem at få en ny hjemmeside, der bedre afspejler deres værdi og kvalitet – med en visuel identitet der bakker op om dette.

Twentyfours løsning til SKS Advokatfirmas digitale udfordringer

I Twentyfour har vi hjulpet SKS Advokatfirmas digitale eventyr godt på vej ved at fastsætte, udarbejde og designe deres hjemmeside og visuelle identitet. Derudover har vi optimeret deres logo og afholdt photoshoot til deres nye hjemmeside og andre digitale platforme samt udarbejdet en visuel style guide til deres hjemmeside. Denne guide indeholder farver, fonte og typografi, som skal anvendes til hjemmesiden, for at sikre, at stil og design fremadrettet passer til den nye visuelle identitet. Resultatet er altså en flot, moderne, let-overskuelig og professionel hjemmeside – med nyt billedemateriale.

Udover dette har vi hjulpet med at facilitere en digital marketing partner for SKS Advokatfirma, der skal sikre, at den digitale markedsføring sidder lige i skabet. Dette arbejde har inkluderet: SEO, Google Ads, Content, Facebook-, Instagram- og Linkedin Marketing samt E-mail Marketing.

 

Besøg SKS Advokatfirma her!

Backend til website:
WordPress
DevOps Værktøj:
Docker
Ansvarlige:
Viktoria Zubchenko, Fernando Ceres, Joakim Darville
Andre teknologier:
Opdaterings- og vedligeholdelsesaftale, Hosting, SSL certifikat, Security package, Cookie solution
Koder:
68752 linjer
Fotograf:
Frida Hansen, Hybrid Productions

Projektet

Før vores samarbejde havde SKS Advokatfirma udfordringer med genereringen af leads fra hjemmesiden, og de var ikke tilfredse med deres visuelle design på denne hjemmeside. De oplevede altså, at de manglede en digital tilstedeværelse, som ville tiltrække kunder, samtidig med at deres personlighed skulle skinne igennem.

Der var derfor (udover udviklingen af selve det nye website) behov for nyt content og nye billeder og videoer, der bedre ville afspejle virksomheden. Hertil var det også nødvendigt med et marketingteam, der kunne varetage markedsføringen på hjemmesiden i tråd med det nye site.

Resultatet

Som samarbejdspartner har vi i Twentyfour sørget for at realisere det, som SKS Advokatfirma efterspurgte: Vi har opbygget og re-designet deres hjemmeside, forandret deres brands visuelle identitet for at skabe flere leads gennem deres hjemmeside samt assisteret ift. markedsføring.

Samarbejdet har også budt på en vedligeholdelsesaftale, hvilket vil sige, at vi i Twentyfour er ansvarlig for fremtidige opdateringer og vedligeholdelse samt hosting af løsningen. Dette betyder i grove træk, at SKS Advokatfirma ikke selv behøver at stå for backend af deres website og at vi, i Twentyfour, sørger for oppetid og overvågning af sites og sikkerhedsstandarder, så SKS Advokatfirma kan fokusere på det, de gør bedst, og overlade drift og vedligeholdelse af deres site og systemer til os.

left-column-image
right-column-image