fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

En moderne og responsive hjemmeside til Dansk Psykiatrisk Selskab

Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS) er et lægevidenskabeligt selskab, der har det som hovedopgave at fremme dansk psykiatri samt dansk forskning inden for dette område. DPS arbejder samtidigt for at sikre den bedst mulige uddannelse af fagets udøvere, og for at befolkningen til stadighed har adgang til optimale psykiatriske behandlingstilbud. DPS har mere end 1000 medlemmer, og hjemmesiden dpsnet.dk er hyppigt besøgt af blandt andet psykiatere, psykologer, studerende, politikere og presse.

DPS’ bestyrelse kontaktede Twentyfour (Tidl. HTML24) i august 2014 med en enkel opgave – et nyt og bedre dpsnet.dk. De søgte et moderne udtryk i deres grafiske identitet og samtidigt var det deres ønske, at den enorme mængde af information, som sitet administrerer, blev formidlet på en hensigtsmæssig og let tilgængelig måde.

 

Besøg “Dpsnet.dk” her!

Teknologier
Wordpress, Mailchimp
Tid
213 dage
Kode
2435 Linjer
Ansvar
Bo Møller

Resultat

Efter et projektforløb på cirka 1 måned blev resultatet en ny grafisk identitet, et responsive website og en nem og intuitiv brugergrænseflade til opdatering af indholdet på hjemmesiden.

I processen arbejdede Twentyfour tæt sammen med Dansk Psykiatrisk Selskab for at sikre kontinuerlig enighed om processen.

Vi valgte at levere et responsive website. Ikke fordi moderne tendenser dikterer således, men primært fordi målgruppen for Dansk Psykiatrisk Selskab krævede det.  På den måde sikrede man, at psykiateren nemt ville kunne finde retningslinjer på sin tablet, den studerende hurtigt ville kunne tjekke kursusinformation på sin notebook, og den alment interesserede kunne læse blog og presseklip på mobilen i toget.

Det var fedt at opleve, at der blevet taget hånd om hver og en detalje i projektet fra start til slut. Det er ikke altid helt let at sætte ord på sine overvejelser i forhold til det visuelle udtryk og de tekniske behov, men Twentyfours dygtige projektleder formåede at strukturere og vejlede i hele processen”  –  Christian Thomsen, projektleder på vegne af Dansk Psykiatrisk Selskab.

Udover et responsive website blev resultatet en mailchimpløsning til nyhedsbreve, et moderne grafisk udtryk og et spritnyt logo.

left-column-image
right-column-image