fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

En hjemmeside der fremmer Den Musiske Helhedsskoles værdier og mission

Vi havde fornøjelsen af at arbejde med Den Musiske Helhedsskoles (DMHS) på deres hjemmeside, der blev designet og udviklet af Twentyfour. Det har været en ære at arbejde med en så anerkendt institution, og vi er taknemmelige for muligheden for at hjælpe dem med at nå deres mål. DMHS er en skole, der fokuserer på at skabe et miljø for unge mennesker til at udvikle deres læringsvanskeligheder og muligheder i livet. Skolen giver hver elev rammerne til at udvikle sig personligt, deres relationer til familien og deres evne til at arbejde med andre elever. Deres mål er at hjælpe deres elever med at skabe sig en fremtid i det danske uddannelsessystem.

 

Med hjælp fra os lykkedes det DMHS at få en moderne, funktionel og brugervenlig hjemmeside, der passer til deres værdier og mission. Den nye hjemmeside har et frisk, opdateret design og brugeroplevelse, der er optimeret til forskellige enheder, browsere og websøgemaskiner. Dette gør det muligt for hjemmesiden at nå ud til en bredere målgruppe og bedre imødekomme behovene hos eleverne og deres familier.

 

En af de største udfordringer i dette projekt var at formidle de høje omkostninger ved at facilitere en elev i DMHS i forhold til en almindelig dansk elev. Hjemmesiden blev designet til at illustrere dette klart og tydeligt og være transparente overfor familier og potentielle donorer, der ønsker at støtte skolens mission. Ved at fremhæve skolens unikke værditilbud, har hjemmesiden til formål at tiltrække elever, der vil have gavn af skolens tilgang. Gennem hele projektet arbejdede vi tæt sammen med DMHS for at sikre, at deres behov og mål blev opfyldt. Vi fulgte en agil udviklingsmetode, der gjorde det muligt for os at tilpasse os hurtigt til feedback og ændringer. Som et resultat var vi i stand til at levere projektet til tiden og indenfor budgettet.

 

Vi er stolte af at have spillet en rolle i at hjælpe Den Musiske Helhedsskole med at nå deres mål. Vi håber, at den nye hjemmeside vil fungere som et værdifuldt værktøj til at tiltrække og uddanne elever, familier og donorer om skolens unikke værditilbud. Vi er taknemmelige for muligheden for at arbejde med en så fantastisk klient.