fb-head-tag-img
Cases - Året der gik

Året der gik, hvor vi har formået at hjælpe over 60 private virksomheder og offentlige instanser med udvikling af websites, webshops, web-apps og systemintegrationer

Skal 2020 være dit år, hvor vi løser din forretnings digitale problemer?

2019 har været et meget travlt år i Twentyfour (Tidl. HTML24). Udover at vi har udviklet talrige imponerende, og fuldt integrerede, systemer til ERP’er og CRM’er, har vi desuden arbejdet på at skabe flere langvarige relationer til vores kunder.

Her har vi haft meget fokus på vedligeholdelsesopgaver samt webshopsopdateringer og sikkerhedsopdateringer af vores kunders systemer og sites.

Dette har betydet, at vores kunders webshops, web-apps og systemer har været ajour med de nyeste teknologier inden for digitalisering og systemintegrationer.

Vi har i 2019 bl.a. udviklet projekter og etableret driftsaftaler med: 

Blast Pro Series

Destination Bornholm

DR Koncerthuset

Glyptoteket

Mond of Copenhagen

Dette er blot en brøkdel af de kunder, som vi hos Twentyfour har arbejdet med i 2019.

Bliv fremtidssikret med Twentyfour

Det går stærkt i den digitale verden, og selv i 2020 er det ekstremt vigtigt, at man har fokus på en stadigt voksende digital verden.

Hvert år kommer der mange nye strategier og metoder, der bør eksekveres med de helt rigtige forretningskritiske systemintegrationer, som er relevante for din webshop eller dit system. Derfor er det enormt vigtigt, at man holder sin webshop opdateret for hele tiden at være ajour inden for den digitale verden.

Twentyfour har i 2019 haft et enormt fokus på at udvikle vores integrationsplatform. En platform, som kan få alle dine nye og gamle it-systemer til at tale sammen på kryds og tværs. Derved kan en lang række manuelle opgaver automatiseres.

Kort fortalt

Vi forbinder dine forretningskritiske systemer med dit ERP, CRM, lagersystem og website/webshop eller et andet system, der er tilknyttet din virksomhed.

Vi har endnu ikke fundet et system, som vi ikke kunne integrere med.

Integrationerne tillader, at data automatisk strømmer fra ét system til et andet – og automatiserer således flere af jeres interne processer.

En integrationsløsning vil således overtage arbejdet for en række af administrative opgaver.

Flere systemintegrationer

For få år siden ville systemintegrationer koste flere millioner af kroner, og det var kun muligt for de største virksomheder. Integrationerne skulle programmeres fra bunden og var ekstremt rigide.

I dag med Twentyfours integrationsplatform, minimerer du omkostninger og får en mere fleksibel integrationsarkitektur.

Har du planer om at realisere dit nye digitale projekt?

left-column-image
right-column-image
left-column-image
right-column-image