fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

En ny hjemmeside med et moderne, brugervenligt design for en bedre kundeoplevelse. Hjemmesiden fokuserer på en mere organiseret og intuitiv informationsstruktur

LOBPA er en non-profit organisation, der tilbyder assistance og professionel rådgivning til mennesker med alvorlige handicap. Organisationen fungerer også som grundlaget for et unikt socialt samfund, der deler nyttige oplevelser og skaber nye oplevelser sammen.

LOBPA’s tjenester er baseret på Independent Living-bevægelsen. Dette betyder, at organisationen arbejder mod et frit, uafhængigt og lige liv for sine medlemmer – uanset handicap.

Som en effektiv og meningsfuld organisation, krævede LOBPA et nyt websted, der bedre kunne tilpasse sig dets nye visuelle identitet. Organisationen havde også behov for en hjemmeside, der var let at navigere i, og som ville give en bedre brugeroplevelse med en moderne, opdateret design.

Derfor kontaktede LOBPA Twentyfour og bad om vores hjælp med et nyt og moderne websted, der fokuserede på organisationens vision. Webstedet skal forbedre brugeroplevelsen ved at give brugerne en intuitiv og brugervenlig brugerflade.

Opgaven var at bygge en ny visuel identitet og sikre, at den nye hjemmeside var moderne og brugervenlig

LOPBA havde allerede brugt tid på workshops med et tidligere bureau, hvilket betød, at de var helt klar over, hvad de ønskede sig – og det gjorde vores første workshop med LOPBA relativt kort og effektiv. Under workshoppen diskuterede vi de ønskede implementeringer i henhold til organisationens værdier, hvilket gav en klar forståelse af kundens behov og visioner.

Det næste trin i processen var den faktiske implementering. Den overordnede designproces var relativt hurtig og smidig, da vi havde en ganske kort tidsramme til at levere det nye design i.

Twentyfour lovede at levere følgende ændringer:

  • Forbedre brugeroplevelsen (UX) for forskellige interessenter.
  • Et intuitivt og tiltalende menu system for interessenterne.
  • Implementering af nye farver i henhold til det nye design.
  • Sørget for, at det nye websted er moderne og fremtidssikret, i henhold til bedste praksis.
  • Integreret NemTilmeld gennem vores integrationsplatform, KOEBT.

 

Besøg LOBPA her!

Backend til website
WordPress
DevOpS Værktøj
Docker
Andre teknologier
KOEBT, Maintenance, SSL certificate, Security package, Cookie Information, Search
Tid
3 måneder
Kode
46,574 linjer
Ansvarlige
Anzhela, Kristian, Babis, Joakim

Projektet

Den nye hjemmeside for LOBPA blev oprettet i WordPress, da det er en platform der er effektiv og nem at bruge. Det gør det nemt for LOBPA’s medarbejdere at foretage ændringer på hjemmeside og tilpasse siderne i henhold til visionen og budskabet, som organisationen vil sende. Hjemmesiden er hurtig og responsiv på alle enheder – stationær computer, mobil og tablet.

LOBPA forsynede os med en designguide med vigtige detaljer, og derefter udarbejdede vi sideskitser som blev presentæret til LOBPA. Derefter blev designet sendt til vores udviklere, og vi begyndte at implementere planen i WordPress.

Udviklingen af hjemmesiden var ligetil og så kun mindre justeringer hen af vejen, hvilket sikrede at vi kunne lever projektet og hjemmesiden hurtigt.

Ydermere, har Twentyfour integreret hjemmesiden med NemTilmeld gennem vores integrationsplatform KOEBT. Fordelene som følger med integrationen af eksisterende systemer med nye, er at mindske menneskige fejl og spare resourcer.

På denne måde, hentede vi begivenheder fra NemTilmeld og viste dem på hjemmesiden, sådan at brugere kun behøver at besøge lobpa.dk for at se kommende begivenheden, i stedet for at besøge flere hjemmesider.

Resultatet

Twentyfour leverede en ny hjemmeside med et opdateret layout til LOBPA, som gør det nemmere for kunden at levere engagerende og værdifuld information på hjemmesiden, hvilket fører til en mere troværdig image for organisationen.

Den brugervenlig og responsiv CMS system, WordPress, gør det nemmere for medarbejderne at styre den nye hjemmeside når der tilføjes indhold, billeder, og mere. Ydermere, har Twentyfour sat en SSL certifikat op, for at sikre en sikker forbindelse (https) mellem hjemmesiden og brugeren.

En moderne hjemmeside med et intuitiv menu system og forbedret kundeoplevelse, var nogle af de vigtigste krav og udfordringer som Twentyfour stod overfor, og har leveret.

For at konkludere, består den samlede løsning af et brugervenligt og responsiv hjemmeside med et tiltalende layout, der betjener medlemmerne ved at tilbyde dem en professionel platform til at kommunikere med LOBPA.

left-column-image
right-column-image