fb-head-tag-img
Cases - CMS-baseret hjemmeside

Kompleks hjemmeside med et moderne layout og en brugervenlig interface, designet til at levere det bedste serviceniveau. Den responsive hjemmeside var skabt for forbedre brugernes oplevelse på siden og for at etablere troværdighed blandt eksisterende og potentielle kunder

Med kontorer i København, Berlin, Sofia, Melbourne og Chennai tilbyder Falcon et “software as a service” (SaaS) for alle aspekter af sociale medier heriblandt publishing, advertising, listening, engaging, measuring, og administrering af kundedata. Falcon tilbyder deres kunder muligheden for at udforske SoMe marketing ved at koordinere alle deres sociale medier fra bare en platform.

Falcon tilbyder en lang række løsninger inden for digital marketing, som f.eks. SoMe management, social listening, customer engagement, audience management, strategic services, content marketing, og small business marketing. Falcon kickstarter virksomheders SoMe strategi inden for brancher som uddannelse, forbrugsvarer, sundhedspleje og detailhandel ved at kombinere teknologi med en høj strategisk viden.

Falcons mål er at bringe et komplekst og responsivt website med en stærk interface til deres kunder. Falcon ønskede en fængende og interaktiv hjemmeside og valgte at kontakte Twentyfour. Twentyfour tog imod udfordringen, da de allerede havde masse erfaring og know-how og afleverede en imponerende løsning. Ved at forbedre deres hjemmeside er Falcon ikke kun et skridt tættere på at skabe langtidsvarende relationer med deres kunder – men har også mere potentiale for at tiltrække nye kunder.

Falcon vælger Twentyfour til at skabe et komplekst website, der skal forbedre kundeoplevelsen og tiltrække nye kunder. Twentyfour leverede en helt ny hjemmeside i overensstemmelse med Falcons behov og ønsker

Sammen med det nye website, udvidede Falcon også deres produktportefølje med det nye produkt ‘Unmetric’ for SMV’er. Falcons mål var at tiltrække 500 nye kunder inden for et kvartal efter at have lanceret Unmetric. Twentyfour hjalp Falcon med at komme et skridt tættere på dette mål ved at skabe en visuelt indbydende hjemmeside i WordPress.

Hele processen startede med et kick-off møde mellem Twentyfour og Falcon, hvor alle kravene blev ridset op og diskuteret. Formålet med dette møde var at sætte projektet op til succes ved at få overvejet alle detaljerne. Ved mødets slutning indgik Twentyfour og Falcon i en aftale om alle leverancerne. Under mødet blev Twentyfour og Falcon enige om at planlægge projektet med deadlines og milepæle i projektstyringsværktøjet, Basecamp. Twentyfour og Falcon blev også enig om, hvornår projektmøder skulle finde sted, ugentlige statusser, vedligeholdelse af fast kommunikation og hvilke medarbejdere hos hvert firma, der ville være involveret i projektet.

Under mødet var det besluttet, at følgende produkter skulle udvikles og implementeres af Twentyfour:

  • Et moderne design og en interaktiv struktur.
  • Udvikling af websitet.
  • En pris side inklusiv virksomhedspakker.
  • Et løsningsområde, inklusiv 8 løsninger – hver med deres egen landingsside.
  • Et ressourceområde, inklusiv 7 landingssider for hver ressource.
  • Et platformsområde, inklusiv 7 landingssider med services som Falcon-platformen tilbyder.
  • En FAQ/Feedback sektion for kunder.

 

Besøg Falcon.io her!

Backend til website:
WordPress, PHP
DevOpS Værktøj:
Docker
Andre teknologier:
Typescript, SCSS, Webpack, jQuery, SVG Animations
Tid:
2 måneder
Kode:
40.612 linjer
Ansvarlige:
Kristian og Andrius

Projektet

Twentyfour afholdte en workshop med Falcons ansatte, hvor alle funktioner, moduler og den generelle brug af det nye WordPress website blev diskuteret. Formålet med denne workshop var at introducere Falcon og deres ansatte til den nyudviklede løsning, således at de ansatte vidste, hvordan de brugte denne nye hjemmeside fremadrettet.

Projektet startede ved at diskutere designet af siderne, der skulle udvikles, hvorefter siderne selv blev udviklet. Da disse sidder var udviklet lavede Twentyfour kontrol og testning af hver eneste side.

Udviklingsplanen, som var indgået mellem Twentyfour og Falcon, inkluderede en testperiode, hvor Twentyfour hjalp med at implementere den nye hjemmeside gennem en glat overgang og med at få fjernet bugs og fejl. Denne testperiode startede med at Twentyfour testede den hjemmeside internt og sikrede, at den levede op til det ønskede resultat på tværs af alle browsere og enheder. Alle fejl og bugs blev med det samme rettet, hvorefter hjemmesiden blev sendt til Falcon, så de kunne teste den internt.

Det sidste skridt var lanceringen af det nye website, hvilket også indeholdte en garantiperiode. Garantiperioden betød, at Twentyfour rettede fejl og bugs uden ekstra omkostninger i de følgende 14 dage efter hjemmesidens lancering.

Resultatet

En ny kompleks hjemmeside, der inkluderer elementer som SVG animationer, grafiske illustrationer, FAQ sektion for brugere, databeskyttelsesbot, der beskriver cookie politik, sikker login side, interaktivt layout og et moderne design.

Twentyfour byggede et responsivt website for Falcon, der var understøttet af browsers som Chrome, Firefox, Microsoft Edge og Safari. Websitet understøttede derudover de fleste mobil operativ systemer som Android +7.0 for chrome og iOS +11.0 for chrome og safari. Det nye website var bygget i WordPress og inkluderede Bitbucket, et program der giver dokumentation for koden forbundet med projektet.

Bitbucket giver Twentyfour muligheden for at teste features i et sikkert eksternt miljø og skaber en glat overførsel af “løsningskoden” til andre systemer, hvis nødvendigt. Bitbucket sikrer også, at der altid er en gemt og sikret version af koden, at der er løbende dokumentation for projektet og kodens udvikling, og at alle tidligere versioner af koden bliver gemt.

Derudover har Falcon muligheden for at udvide indholdet hjemmesiden med flere produkter og services. Twentyfour skabte hjemmesiden i WordPress, så Falcons team nemt kan rette, fjerne og tilføje nyt indhold til hjemmesiden.

Det mest unikke ved hjemmesiden er repræsenteret af de ‘scalable vector graphics animationer’ (SVG animationer), hvilket på moderne vis tillader brugen af tunge animationer for et website. Twentyfour kodede disse SVG animationer på flere af siderne på Falcons website og forbedrede dermed brugeroplevelsen og muligheden for at tiltrække nye kunder.

left-column-image
right-column-image